Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Pseudoeksperdid külvavad reaalsuse kohta valet

-
01.04.2024
Vene raketid
© Scanpix

Möödunud nädalatel viis Venemaa Ukrainas ellu järjekordsed suured raketirünnakud. Samal ajal möödus juba kaks aastat päevast, mil Postimees avaldas vähem kui kuu aega pärast 24.02.22 suurema sõja algust “tunnustatud julgeolekuekspert” Teet Kalmuse loo sellest, kuidas Venemaal jätkuvat rakette veel vaid paariks nädalaks.

Sama meest esitletakse endiselt kõigis meie suurtes meediaväljaannetes mitte valeliku propagandisti, vaid tunnustatud julgeolekuasjatundjana. Talle on endiselt leheveerud avatud, et ta rahvale jutlustaks, “kuidas asjad päriselt on”. Reaalselt valetatakse selliste pseudoekspertide kaudu avalikkusele Ukraina sõja reaalsuse kohta süstemaatiliselt, selleks et hoida inimesi tegelikust olukorrast teadmatuses ning et selle kaudu omakorda hoida ülal toetust väidetavalt Ukraina võidule aitamisele suunatud programmile.

Reaalsus, mida on sedasi pidevalt maha salatud, seisneb aga mitte ainult karmis tõsiasjas, et Ukraina on sõda kaotamas ega pole ilma välise toetuseta juba ammu suuteline sõdimist jätkama, vaid ka selles, et sõjalisi realiteete silmas pidades on Ukraina poolt maailma suurima tuumariigi vastu sõja võitmine olnud algusest peale võimatu – nagu Viktor Orban ja teised asjast ausalt rääkivad inimesed on algusest peale osutanud.

Osutatud Postimehes avaldatud “uudis” ja asjaolu, et selliseid “uudiseid” tootvad isikud on jätkuvalt meediast vahendatud sõltumatute ekspertidena, näitab ühemõtteliselt, et vaba ja ausat ajakirjandust Eestis peavoolu väljaannetest rääkides (vähemalt välispoliitikast rääkides) lihtsalt ei eksisteeri. Kogu süsteem on riikliku stratkomiga ja omakorda selle taga seisva globalistliku propagandasüsteemiga tihedalt läbi kasvanud ning teenib rahvaga manipuleerimise, mitte rahva informeerimise rolli.

 

Varro Vooglaid, riigikogu EKRE fraktsiooni liige

 

 

https://maailm.postimees.ee/7481099/teet-kalmus-venemaal-jatkub-rakette-veel-paariks-nadalaks