Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Võimuliit algatas konkursi Eesti rahvusmasina leidmiseks, Reformierakond pakub välja teerulli

-
01.04.2024
Reformierakonna palgatud ukraina töömehed laotavad maha homoseadust, mis surutakse teerulliga kindlalt ühiskonna selga kinni.
© Scanpix

Eestil on rahvuslind ja- loom, rahvuslill, rahvuskala ja nii edasi, kuid need on muutunud “rukkilillepuruseks”, sestap pakuvad võimulolevad “virgunud” välja, et uusi sümboleid võiks rohkem olla ja miks mitte siis ka rahvusmasin.

Reformierakond alustas nüüd konkursiga, et selgitada välja, millist masinat peetakse parimaks kandidaadiks Eesti rahvusmasina tiitlile. Algselt leiti üheskoos Eesti 200 ja sotsidega, et see peaks olema olematu süsinikujäljega elektriauto, aga siis leiti, et kuna terve Euroopa Liit on kliimapaanikas, siis sobiks see pigem kogu EL-i sümboliks.

Seejärel sai automaatselt populaarsemaks teerull kui võimupoliitika kindel sümbol. “Oleme selle toreda liikuriga suutnud praktiliselt kogu oma erakonna programmis ja koalitsioonileppes välja käidud poliitika kindlalt ellu viia!” rõõmustas oravapartei juht ja peaminister Kaja Kallas. “Teerull töötab kindlalt nii Nursipalus kui Metskülas, aga eriti hästi Riigikogu saalis. Igasugune vastu- ja vastasseis rullitakse kohe maadligi ja hästi lapikuks.”

Muidugi sobib võimuliidule kõige paremini elektriteerull, aga enne põlevkivienergeetika lõplikku hävitamist sellele ei rõhuta, sest muidu võib masinasse sattuda räpast fossiilenergiat.

On tulnud teisigi kandidaate rahvusmasina kohale. RMK on välja pakkunud harvesteri, mis on samuti loonud Eestile ilusad ja suured lageraidelangid, mis iseloomustavad nüüd siinset loodust. Rail Baltic Eesti pakub välja ekskavaatori, mis songib ilusasti ja põhjalikult segi kogu trassi-esise maa.

Riigikogu saadik Peeter-Pärtel Pere esitas kandidaadiks nn kastika, Bolt elektritõuksi ja Bolti takso aafriklasega roolis. Pakkumisi oodatakse 30. aprillini.

Allikas: Eesti venekeelse meedia Tšeljabinski esindus