Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE Ida-Tallinna ringkonna uueks juhiks valiti Aat Purje

-
03.04.2024
Aat Purje
© Erakogu

Eile õhtul toimunud EKRE Ida-Tallinna ringkonna üldkoosolekul valiti piirkonna uueks esimeheks Pirita linnaosakogu aseesimees Aat Purje.

Purje hinnangul võtab ta ringkonna juhtimise üle poliitiliselt tormilisel ajal. „Toompeal võimul olevad erakonnad on poliitilise mängurluse ja volikogu saadikute üleostmise tulemusena laiendamas oma haaret ka all-linna, mille tagajärjel hakkab Tallinna poliitikas tooni andma riiklikult tuttav üleolev suhtumine oma inimestesse. Sotside ja Reformierakonna eestvedamisel hakkame õige pea nägema kohalike maksude kehtestamist ja parteiliste toiduahelate nuumamist,“ sõnas ta.

„EKRE eesmärk on järgmisteks kohalikeks valimisteks erakonna kandepinda oluliselt laiendada, et Tallinnas oleks võimalik EKRE osalusel kokku panna rahvusmeelne koalitsioon. Me pakume inimlikku, pere- ja kogukonnakeskset alternatiivi Reformierakonna elust võõrdunud masinlikule poliitikale,“ lisas ta.

Aat Purje valiti 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel Pirita linnaosakogu liikmeks ning ta töötab sealses planeerimiskomisjonis ning keskkonna- ja linnamajanduskomisjonis. Samuti on ta EKRE Pirita osakonna juhatuse liige.

EKRE Ida-Tallinna ringkonda kuulub ligi 400 liiget ning see hõlmab Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosa. Aat Purje võtab selle juhtimise üle seniselt ringkonna esimehelt Mait Talult.