Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

On ülejooksikute aeg… poliitikuid müüakse ükshaaval ja hulgi

-
03.04.2024
Võimujagajad alustasid Tallinnas ise samuti korruptiivselt.
© UU

Pärnu maanteel superministeeriumi lähedal on üles pandud suur plakat Jüri Ratasega, nagu kõik tallinlased on harjunud neid nägema – ainult et nüüd on Keskerakonna nime ja logo asemel Isamaa omad ning loosung kuulutab, et poliitik on läinud “Õigele teele”. Ilmselt ei saa Ratas ise aru, kuivõrd masendav see on…

BNS kirjutas teisipäeval: “Pärast Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti umbusaldamise poolt hääletamist Keskerakonnast lahkunud Igor Gräzin räägib teisipäeva õhtul Kanal 2 saates “Täistund”, et Keskerakond tuleks laiali saata, osta kirst ja sõita surnuaiale.” Nii olevat öelnud mees, kes pidavat olema vaimulik, on endine reformierakondlane ja nüüd ka endine keskerakondlane…

Tänasel päeval peab võtma mütsi maha kõigi erakondade veteranpoliitikute ees, kes on oma parteile truuks jäänud, sest reetmine, hülgamine ja ülejooksmine on pigem trend kui erand. Paljudel poliitikutel on juba mitme erakonna parteipilet isiklikus arhiivis. Margus Tsahkna laskis ühe erakonna põhja ja nüüd on tal teine käsil, “Zuzu” Izmailova reetis rohelised, oli veidi aega Keskerakonna käpik linnavalitsuses ja nüüd on “kahesajaline.”

Nüüd on alanud Euroopa Parlamendi valimiskampaania ja nimekirjades on sageli uued “tegijad”, surudes kõrvale neid, kes on oma erakonnale alati truud olnud – Jüri Ratas Isamaas, Tanel Kiik sotsides. Ilmselt on need asjad mõneski erakonnas paksu verd tekitanud, kui “vanad olijad” kõrvale lükatakse.

Tallinnas luuakse uut võimuliitu, kes lubab võidelda Savisaare pärandiga, kuid on juba ette sama korrumpeerunud – igal juhul volikogu saadikuid ostetakse oma poliitikat toetama ükshaaval ja hulgi.

Päris huvitav saab olema see, kuidas Keskerakonna hiigeltrahviga olema hakkab, sest korruptiivsete sündmuste ajal seisid erakonna eesotsas need, kes on tänaseks teistesse erakondadesse laiali kadunud.

Ehk on aeg luua poliitikute börs, kus kus ostetakse ja müüakse saadikuid, hääli, parteipileteid, veendumusi ja maailmavaateid.

Uued Uudised