Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mart Helme Lauri Läänemetsale: te ei saa aru, et hävitate oma rahvast teadlikult

-
03.04.2024
Mart Helme

Riigikogu EKRE fraktsiooni poliitik Mart Helme võttis ette siseminister Lauri Läänemetsa (SDE), kui viimane hakkas parlamendisaalis massiimmigratsiooni õigustama.  “Meid on tabanud 21. sajandil nagu déjà-vu’na massiline sisseränne slaavi aladelt, aga ka Aafrikast, Lõuna-Aasiast, Lähis-Idast, teistestki maailma piirkondadest. Ja see on väikesele eesti rahvale nii majanduslikult, keeleliselt kui kultuuriliselt üle jõu käiv koorem,” lausus Helme. “20. sajandil tabas Eestit samuti mass-sisseränne sealtsamast slaavi aladelt. Aga siis tegi seda okupatsioonirežiim. Nüüd teeb seda Eesti Vabariigi oma valitsus!”

Mart Helme: “Ja siis te tulete mingite magusamaksudega siia sõna otseses mõttes tola mängima. Laostate eesti rahva täielikult nendesamade rahvusvahelise kaitse saajate toetuste maksmisega ja nii edasi.

Nad toovad oma perekondi, nad toovad oma sugulasi. Facebooki vahendusel läheb Ukrainasse, Venemaale, kuhu iganes info, et tulge Eestisse, siin saab vene keelega hakkama, siin pakutakse tööd, siin saab rahvusvahelise kaitse. Tulge siia! Tulge-tulge-tulge-tulge! Kõik on oodatud! See on ju iseennast toitev, see on nagu lumepall, mille te olete veerema lükanud.

Eesti rahva olemasolu satub praegu ohtu, saate aru või?! Ei saa? Mitte midagi te aru ei saa. Hävitate oma rahvast teadlikult, tahtlikult, mingite fatamorgaanade kattevarjus.

Ühel päeval on riigis vene võim. Te töötate selle nimel, sellesama massiimmigratsiooni soosimisega ja õigustamisega!

Me ei ole suutnud 32 aastaga seda Nõukogude pärandit lõimida eesti keele- ja kultuuriruumi. Ja nüüd need sajad tuhanded inimesed, kes on juba tulnud ja tulevad, me lõimime nagu nipsu lastes eesti keele- ja kultuuriruumi? Jookske peaga vastu seina, äkki läheb mõistus selgemaks? See ei ole ju võimalik. Kas te ise ka aru saate, mida te hävitate? Mitte ainult Eesti riiki ja rahvast, lõppkokkuvõttes hävitate ka enda võimu.

Saage sellest aru! Aga ega te ei saa. See ideoloogiline põmmpäisus on nii uskumatu!”