Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eestlased parem vältigu valitsuse poolt rahastatavat venekeelset meediat!

-
05.04.2024

Kui järjekordne UU lugeja on kogemata sattunud nägema või lugema midagi kohalikus venekeelses meedias, mis saab miljoneid eesti maksumaksjate raha, siis järgneb üsna üksluine reageering, sõltumata kirjutaja sotsiaalsest taustast või ühiskondlikust positsioonist.

Kõige kompaktsemal moel võiks seda kokku võtta hüüatusega „Mida v.ttu?!!“

Olgu see tuntud muusik, ajakirjanik, talunik, haritlane või elupõletaja – kõik reageerivad just selles vaimus. Et uskumatu, see kõik ei ole ju võimalik 2024. aastal Eesti Vabariigis!

Oodake, sõbrad, 2025. aastat, kui Kaja Kallase pahaloomuline valitsus laseb meil sinna üldse jõuda.

Ka täna tuli ühe Eestis tuntud inimese kiri, kes märkas rus.delfis lugu sellest, kuidas jubedad eestlased kavatsevad Vene (FSV ohvitseride) keskuse ümber nimetada, et sinna ka teised rahvad ei pelgaks siseneda:

„Kaja Kallase raha anti Ukraina sündmuste kajatamiseks, selle asemel kaitstakse Eestis russki miri – kongeniaalne, ütleks Ostap Bender. Ja muidugi on arvamusliidrid tsentristid ja nende sõbrad, või endised tsentristid.

See on minu jaoks nii imelik. Selmet et kajastada Ukraina sõda venekeelsele lugejale, selle asemel kirjutatakse hoopis sellest, kuidas eesti mehed on jobud ja eestlased russofoobid. Põhimõtteliselt tehakse sellist light-Kremli propagandat Eesti maksumaksja raha eest edasi. Üle mõistuse ja siin ei aita ei ussirohi ega püssirohi. Ise Kaja Kallase valitsus tekitab Eestisse Putini hübriidsõdalasi juurde ja varustab nad elatus-ja töövahenditega.

Jääb üle vaid soovida, et Jana Toom neile supipatta s***uks.“

Kas nii ainult tundub, või eestlased hakkavadki tasapisi ärrituma?