Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Pseudoinimõiguslased tahavad ka Vene homomigrante vastu võtma hakata

-
07.04.2024
Pole vaja idast uusi abielu rüvetajaid juurde tuua, neid omalgi küll.
© UU

Inimõiguste keskus on juba ammu muutunud ideoloogiliseks institutsiooniks, kus ei keskenduta enam sedavõrd põhiinimõigustele, kuivõrd marksistliku ideoloogia raames nn vähemuste õigustele. Nüüd tahavad nad hakata Venemaa homosid Eestisse tooma.

BNS vahendab: “Inimõiguste keskuse pagulasvaldkonna juristi Uljana Ponomarjova sõnul pärineb suur osa Eestis varjupaika taotlevatest inimestest Venemaalt ja peamiseks murekohaks on neil lisaks poltiitaktivismile ka kuulumine LBGT kogukonda.

“Kui ukrainlased välja jätta, tuleb suurim osa varjupaigataotlejatest Eestisse Venemaalt. Venemaalt lahkumise ja rahvusvahelise kaitse taotlemise põhjusteks on enamasti kas poliitiline aktivism või kuulumine LGBT+ kogukonda, vahel ka mõlemad koos,” ütles Ponomarjova.

Tema sõnul on aga viimastel aastatel esile kerkinud mitmeid probleeme LGBT+ gruppi kuuluvate rahvusvahelise kaitse taotlejate menetluse kvaliteedi ja vastuvõtu tingimuste tagamisel.

Olukorras, kus maailm ujutatakse üle sõjapõgenikega ja lisanduvad väidetavad kliimapõgenikud (kes on tavalised majandusmigrandid), ei tohiks seksuaalne suunitlus küll olla aluseks, miks inimestele varjupaika anda. Seda enam, et jutt käib tõenäoliselt LGBT kui organisatsiooni aktivistidest, kes enamasti ongi agressiivsed – nagu näiteks Katari jalgpalli MM-ile homoagendat eksportides.

Mõni aeg tagasi kirjutati meedias ühest migrandist, kes esitas varjupaigataotluse kolmes erinevas Euroopa riigis (lootuses, et see kuskil ikka rahuldatakse) ning ühes riigis kirjutas ta põhjuseks homoseksuaalsuse. Ka Soomes on väljasaadetavad migrandid, kelle varjupaigataotlust ei rahuldatud, teatanud seepeale, et on homo ja peab ikkagi selle saama. See ettekääne saab kindlasti olema üks võltspõhjustest, mida migrandid kasutama hakkavad

Eesti piiril ei uurita isegi mitte Ukraina põgenike sõjaväekohustuse kohta ja nüüd tahavad pseudoinimõiguslased, et homod lastaks läbi. Kui üldse migrante vastu võtta, siis ainult hädalasi, viljatuid elupuu oksi pole vaja sisse vedada, nad ei tõsta isegi iivet, küll aga saab niigi venestunud Eesti juurde agressiivseid venelasi – seda on kõik LGBT aktivistid, nagu Eestis parlamendisaadik Eduard Odinets.

Ei ja veelkord ei – pole vaja Eesti venestada nüüd juba homodega.

Uued Uudised