Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Valitsuse naisrevolutsionäärid lükkavad noori hukatusteele

-
09.04.2024
Revolutsionääride lipud.
© UU

Esmaspäeval Riigikogus arupärimistele vastanud kaks naisministrit panid mõtlema, et mis peab küll täiskasvanud inimestes sedavõrd katki olema, et toetada ekstreemseid asju ehk marksismi-haisulist sooideoloogiat.

Jutt käib noorte soovahetusest ja soovoolavusest, mida haridus- ja teadusminister lausa propageerib. Ehk siis väidab ta, et lisaks mehele ja naisele olevat veel palju erinevaid nö vahevariante. Võib-olla tutvustaks ministriproua avalikult näiteks televisioonis neid teadustöid, mis väidavad, et võib olla ka veerandmees või poolnaine? Kui tal pole selliseid põhjapanevaid kogu teadlaskonna poolt tunnustatud uurimusi ette näidata, on ta ehtsaim lamemaalane, keda tuleb hariduse ja teaduse juurest piltlikult öeldes suure kaikaga minema peksta.

Teiseks on lausa kuritegelik õhutada noori nn soomuutmisele. Iga täiskasvanud inimene teab, et lapsepõlves ja eriti teismelise eas on noored alles mina-otsingul, nad lähevad kaasa trendidega, võtavad omaks mistahes tobedad (samas sageli põnevad) ideed, nad ei taha hoiatusi ja keelde kuulata, kuid lähevad õhinasse, kui neid selles toetatakse.

Kui aga jutt käib soomuutmisest, mis hetkel on ilmselgelt trendistaatuses, siis on tagajärjed korvamatud. Laps võib unistada kosmonaudiks saamisest, noorena mõelda sõjaväelase karjäärile ja saada siiski arstiks, aga soo muutmine tüdrukust poisiks või vastupidi, on kogu eluks, seal üldjuhul tagasiteed pole. Võib eeldada, et enamik neist valikutest tehaksegi kõrvalmõjutuste tulemusena ja nii rikutakse kogu oma elu. Ja kurjategijad on need täiskasvanud, kes noored hukatuslikule teele suunavad.

Mitte ainult sooideoloogia, vaid ka laste ja pere küsimustes on need kaks ministrit ekstremistid, kogu nende töö näib olevat suunatud sellele, et oleks vähem traditsioonilist mees-naine-lapsed peremudelit ja võimalikult palju igasuguseid muid variante. EKRE saadikud viitasidki sellele, et naisministritel võib endil pere ja lapsed olla, aga pere- ja lastevaenulik on kogu koalitsiooni poliitika.

Teades Kaja Kallase valitsuse vastutamatust, võib kindlalt öelda, et ei vastuta ka Liisa Pakosta, Signe Riisalo või Kristina Kallas, kui kord tuleb nende juurde uuspoiss, endine neiu, ja ütleb pisarsilmil: “Miks te lasite mul endaga nii teha?!” Perearstist revolutsionääriks kehastunud Karmen Joller süüdistas kord EKRE-t, et too tõukavat identiteeditundeta noori enesetappudele, aga praktikast on teada, et ka transsoolistel on see suitsiiditase kõrge, sest ootused uuele identeedile üldjuhul ei täitu. Vaevalt et ükski pärismees tahab suhet uusnaisega…

Normaalsus on ometigi inimlik ja eluline. Duoplays on nähtav film Rosamunde Pilcheri sarjast “Amy oodatud laps”, mis näitab ilusasti inimeste tegelikke soove: keskealine naine tahab pärast pikka pühendumist karjäärile saada last; teismeline poiss otsib oma isa, meditsiiniliste uuringute käigus selguvad uued lähedussuhted… Inimesed tahavad, et neil oleks ema ja isa, nad vajavad vereliiniidentiteeti, nad tahavad oma põlvkondade jätkumist, ja järsku on välja ilmunud revolutsionäärid, kes tahavad kõike hävitada ja luua hoopis uued identiteedid, mis kedagi ei ühenda.

“Uusväärtused” on kuritegu inimkonna vastu ja kunagi tuleb nende ideoloogidel vastutada.

Uued Uudised