Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vasakglobalistlike erakondade lapse- ja perevaenulik poliitika on viinud neilt eesti perede toetuse

-
10.04.2024
Kaja Kallas ja tema kaks võimupuudlit ajavad poliitikat, mis kiidab heaks viljatuse ja on suunatud perede vastu.
© Erki Evestus

Esmaspäevastel Riigikogu arupärimistel selgus nii reformierakondliku ministri Signe Riisalo ja “kahesajataja” Kristina Kallase suust, kuivõrd vähe hoolivad nad peredest ja kuivõrd palju homoagendast, ning see poliitika on võtnud neilt ka tavaliste lasterikaste eesti perede toetuse.

Norstati populaarsusuuringu taustal kirjutab BNS: “Eesti 200 positsioon on Tartu Ülikooli politoloogia kaasprofessori Martin Mölderi hinnangul pigem nõrgenemas ning nende toetus paistab olevat liikumas tagasi valimiskünnise alla. “Kui teatud valijagruppide võrdluses – näiteks mehed ja naised või eestlased ja mitte-eestlased – on erakonna toetus vägagi ühtlane, siis teiste tunnuste sees on näha väga suuri kääre. Näiteks on Eesti 200 toetus väga madal või praktiliselt olematu vanemate valijate hulgas, madalama sissetulekuga valijate hulgas ning paljulapseliste valijate hulgas,” ütles Mölder.

“Nagu ka sotsiaaldemokraadid, on hetkel Eesti 200 puhul tegemist ennekõike noorte ja lastetute valijate erakonnaga. Samas kui vanemate ja paljulapseliste valijate hulgas on tugev kandepind pigem Isamaal või EKRE-l,” lisas Mölder.”

“Lastetute valijate erakonnad” SDE ja Eesti 200 saavad pihta sellega, et nad teevad koos Reformierakonnaga poliitikat, mis on suunatud lastega perede vastu, soodustades samas ideoloogiliselt viljatust ning soomuutmist ehk marksistlikke “uusväärtusi”. Osaliselt seetõttu ei toeta neid ka vanemad valijad.

Noorte suurem toetus neile kahele on tingitud ilmselt sellest, et nii sotsid kui Eesti 200 pakuvad neile mao kombel õuna, kui võtta aluseks Piibel – kolme võimuerakonna kultiveeritav sooideoloogia võimaldab noortel teha esmapilgul vabu, kuid kokkuvõttes siiski hukatuslikke otsuseid, näiteks neidudel rinnaeemaldamisoperatsioone soovahetuse korras.

Paljulapselisi peresid toetab ennekõike siiski vaid EKRE, Isamaa puhul on alati karta seda, et nad kutsutakse nõnda vasakliberaalsesse valitsusse ja seal teevad nad kaasa kõik Reformerakonna sigadused, kusjuures ainult korraks grimassi tehes, aga kohe nõustudes.

Uued Uudised