Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Gaza sõda muutis migrantidest üleküllastunud Euroopa ebaturvaliseks, sealhulgas Eurovisiooni Malmös

-
10.04.2024
Järgmine Eurovisioon toimub ohtlikult multikultuurses Malmös.
© Scanpix

Gaza sõda näitas ära, kui hukatuslik on massimigratsioon Euroopa jaoks – Lähis-Ida vastuolud jõudsid kohe Euroopa linnade tänavatele. Viimastel päevadel on selgeks saanud, et terrorioht kummitab nii Prantsusmaal toimuvad jalgpallimänge, suviseid olümpiamänge Pariisis kui ka mais toimuvat Eurovisiooni lauluvõistlust Rootsi linnas Malmös.

Kuivõrd Rootsis on nüüd konservatiivne valitsus, võeti ilmselt senise vasakideoloogia sunnil vastu otsus korraldada Eurovisioon riigi ühes multikultuurseimas linnas Malmös, tõenäoliselt lootusega tõestada “rahvaste sõprust”, kuid moslemeid täis linn on ärritatud koraanipõletamistest ja on juba ette teada, et Eurovisiooni ajal toimuvad seal protestid. Turvalisust see lauluvõistlusele ei lisa, seda enam, et Eurovisiooni nimetatakse “uusväärtuste” kultiveerimise tõttu ka Homovisiooniks ja seegi ärritab moslemeid.

BNS vahendab AFP uudist: “Eurovisiooni korraldajad mõistsid teisipäeval hukka “sihilikud sotsiaalmeediakampaaniad” konkurentide vastu, kui anti teada ähvardustest Iisraeli laulja suunal.

Avalduses ei toodud välja kõnealuseid muusikuid, kuid teadaolevalt on Iisraeli laulja, 20-aastane Eden Golan saanud Instagramis tapmisähvardusi.

Tänavu Rootsis peetav lauluvõistlus on tekitanud kõneainet seoses sellega, kas osaleda peaks lubama Iisraelil, kelle sõda äärmusrühmituse Hamasi vastu on jätnud Gaza sektori varemeisse.

Euroopa Ringhäälingute Liit (EBU) tunnistas avalduses, et tänavune Eurovisioon on tekitanud “sügavaid tundeid ja tugevaid arvamusi, mille taustal on kohutav sõda Lähis-Idas”.”

Liberaalne Euroopa nopib nüüd kibedaid migratsioonivilju: mistahes üritusele tuleb kaasa tohutu turvasüsteem, Pariisi olümpiamänge hakkavad turvama koguni mitme riigi sõjaväelased.

Uued Uudised