Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

GOCHA BELTADZE: KaPo õppigu töötegemist lätlastelt!

-
10.04.2024

Erinevalt Eestist töötab naaberriigis Lätis kaks eriteenistust, kel on vastuluure ja poliitilise tagaotsimise funktsioonid: Riikliku julgeoleku teenistus Valsts drošības dienests ja Satversme kaitsebüroo Satversmes aizsardzības birojs (SAB), kes tegelevad ka teineteise kontrolliga.

See on ülimalt tähtis funktsioon eriteenistuste töö kontrollimiseks demokraatlikus riigis, kuna ei luba eriteenistuse agentuuri töötajatel komistada – eriteenistus on ju seetõttu „eri“, et on seadusteülene.

Tänu sellele süsteemile toimub Lätis erinevalt Eestist reaalne võitlus vaenlase rindeluure, sabotaaži ja diversioonidega. Lätis reaalselt võideldakse vaenuliku ideoloogia ja võimaliku vaenlase viienda kolonniga, samas kui Eesti luure teenindab Kallase perekonna huve ja lubab Eesti riigi vaenlasi Tšaplõginit ja Juffereva-Skuratovskit riigi kõrgeimasse seadusandlikusse organisse.

See on nonsenss, kui riigi vastuluure teostab nõukogude miilitsa vastuvõtu ja ümberjagamise osakonna rolli, eksponeerides meie haledaid „bomže“ KaPo tõsiste klientide pähe ja deporteerides neid „101 kilomeetri“ kaugusele ning kirjutades sellest spiooniteemalisi saagasid ja eeposeid.

Õppige tõsiseltvõetavat töötegemist meie Läti naabritelt, kus ajal, kui Kaja Kallas ujutas Eesti riigi üle Venemaa kodanikega, võtab Läti riik Venemaa oligarhidelt kodakondsuse.

MEEDIAVALVUR: ETV ärgu õhutagu põlvkondadevahelist vaenu