Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Need, kes hävitavad noorte elusid, peavad lõpetama Nürnbergi kohtupingis

-
11.04.2024
Just seal on nende inimeste koht, kes lastele ja noortele ideoloogilist pahna pähe ajavad ja neid sellega hävitavad.
© Scanpix

Eesti Ekspress on avaldanud õõvastava loo sellest, kuidas noor inimene muutis ennast kirurgilisel teel mingiks soota olevuseks. On suur tragöödia, et selline asi üldse juhtuda sai – lähedastele, ühiskonnale, riigile, kogu inimkonnale, sest enese sandistamine on ebanormaalne.

Tegu ei ole isegi mitte “enda tundmisega võõras kehas”, nagu seda soomuutmise puhul serveeritakse, sest kui neiu laseb rinnad eemaldada ja elab mingi androgüünina, kandub see juba jubeda fantastika maailma.

Sellised “ideed” ei teki noorte peades, neid sisendavad marksistlikud ideoloogid, kes üritavad juba ammu hävitada inimsoo identiteete. Kurb, et isegi Eesti valitsuses on naisministreid, kes selliseid asju toetavad ja heaks kiidavad. Sellised tragöödiad on imporditud, laste peadesse sisse pestud ja siis ellu viidud.

Eesti Ekspress kirjutab ühest sellisest noorest, kes laskis endal rinnad eemaldada. Nüüd väidab ta enda rahul olevat. Aga 30-aastasena? 40- ja 60-aastasena? Maailm ja inimene muutuvad, usutavasti hakatakse kunagi taas normaalsust ja inimlikkust hindama, aga ebardlik välimus jääb.

Aina enam noori eelistavad olla sootud ja lasta ära lõigata oma rinnad. „Mu laps oli tavaline tüdruk”

Kurb, et sooideoloogia tapab just naisi. Juba pikka aega õhutavad marufeministid ja homoagenda neis viha meeste, naiselikkuse, emaduse, laste ja kõige muu inimliku vastu – ja lõpptulemuseks ongi sellised tragöödiad. Mehed jäävad rohkem iseendaks, praegu toimuv on kuritegu just naiste vastu.

Need tragöödiad ei ole ainult sootuks olevuseks muutuva inimese enda kurbmängud, vaid ka lähedaste omad. Mida tunneb isa, kelle pisitütar otsustab teismelise eas, mil vanemaid ei kuulata, mingiks ebamääraseks olevuseks hakata ja selle ka ellu viib? Tõeliste isade kohta öeldakse ju, et nad armastavad poegi, aga jumaldavad tütreid ning ainus naine, kes suudab mehe täielikult ümber sõrme mässida, on tema tütar – selles väljendub isaarmastus tütre kui tulevase naise vastu. Vaesed isad… kuigi liberaalses Läänes üritatakse näidata, nagu tunneks vanemad rõõmu laste uusidentiteetidest, on enamik juhtumeid ilmselt suured tragöödiad kõigile.

Küll tahaks uut Nürnbergi, kus kohtupingis istuksid need, kes inimkonna normaalsust pilastavad…

Uued Uudised