Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: p.residendi väljavalitu (külaline) üürib toa

-
11.04.2024
Kollane, kollane, meie elu kohtlane…

Eestis tegutseb palju portaale, mis vahendavad üüripinda – nende lööklaused on „Üürikorterid otse omanikult“, „Korter nii kauaks kui vaja“, „Tule ja ole, kuni sul vaja on“ jne. Pluss lehekuulutused, üleskutsed trepikodades jne. Ainult helista või kirjuta, üüri korter ja ole õnnelik. Ja muidugi ära ole puuküürnik, neid lugusid oleme näinud-kuulnud küll ja küll. Üks Isamaaga seotud ropu vene sõimuga puugikamp pidi veel aastaid tagasi Kanal 2 otse-eetris reporteri maha laskma.

Kuid meie peavoolumeedia on langenud juba niivõrd madalale, et avaldab sotsmeediast nopitud korteriotsingu kuulutusi, muutes neid kõmulisteks portreelugudeks.

„Laulja Inger pole soovinud avalikult oma suhet sotsiaalmeedia valdkonnas tegeleva Karmen Kingaga kinnitada, kuid tema uuest Facebooki postitustest võib nii mõndagi välja lugeda. Väga nunnu fotoga antakse teada, et ollakse ühise kodu otsingul. Teksatagidesse riietatud laulja Inger ja sotsiaalmeediaspetsialist Karmen annavad ühispostitusega teada, et on oma kodu otsingul ning lisavad sinna rea tingimusi, millele üürikorter võiks vastata. Ühe tingimusena on esitatud ka luba omada lemmiklooma,“ kirjutab Õhtuleht ja arendab selle kuulutuse õnneliku paari piltidega illustreeritud tasuliseks looks, et saaks selle eest veel pappi ka.

„Kui varasemalt pole lauljatar Inger (Inger Fridolin) soovinud enda suhet sotsiaalmeedia valdkonnas tegeleva Karmen Kingaga kinnitada, siis tundub, et nüüd on asi ametlik: muusik on otsustanud kaunitariga leivad ühte kappi panna ning koos otsitakse uut kodu,“ kirjutab Delfi-Kroonika, illustreerides olmeinformatsiooni rohkete värvikate fotodega.

„Ingeri ja Karmeni võimalikust suhtest kirjutas Kroonika esimest korda juba möödunud aastal, kui nad jäid Eesti Laulu finaalis kaamerasilmade ette. Pärast seda ei soovinud Inger kinnitada, et tegemist on tema pruudiga. Taasiseseisvumispäeval väisasid noored koos ka presidendi vastuvõttu, kuid seal paljastas Inger Kroonikale, et tegelikult on tegemist tema abilisega,“ täpsustab väljaanne.

Kust selline huvi isiku isikliku elu vastu, miks just tema? Lauljaks võib teda nimetada ainult eeldusel, et iga teine Eesti elanik ongi laulja. „Eesti“ „laulusse“ sattus ta meedia vaimustunud kommentaaride saatel, et tegemist on ei mehe ega naisega. Kultuurilist väärtust on siin sama palju kui Conchita Wursti habemes, mida too olevus käis hiljuti Tartu vaimu hinguses tuulutamas.

Ja näete, isegi p.resident on toodud mängu: rahva raha eest oma erapidu pidanud Alar Karis ei kutsunud üritusele tollesama rahva valitud rahvasaadikuid, aga hallivõitu taidlejapaari küll. Äkki oli see ka Karise poolt ilmutatud spetsiifiline huvi?

Aga siis võimaldagu nendele elamise Kadriorus, seal ruumi küll ja see koht on niikuinii juba kahtlase mainega. Miks peaksid mitu autojuhti ja mitu kokka ainult üht mõttetut keret sõidutama ja toitma.

Olgu neid siis mitu.

Ivan Makarov