Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kapo hoiatab ja hoiatas juba ammu sündmuste eest, mis Saksamaal just toimuvad. Eesti polnud nii tark, et õppust võtta

-
12.04.2024
Selle mehe ideed on tõenäoliselt Eestis kohal. Osama bin Laden.
© Scanpix

Üliliberaalse tööjõupoliitikaga, mis on toonud Eestisse näiteks ohtralt usbekke, on liberaalne-vasakpoolne Kaja Kallase valitsus suunanud riigi just sellele teele, millega Lääne-Euroopas püsti hädas ollakse. Kapo on islamismi leviku eest juba ammu hoiatanud, neid on kümne aasta taguse 1500 asemel juba 10 000, aga Eestis nõutakse riigi veelgi suuremat avamist sisserändele.

Järgnev uudis ütleb selgelt: islamiterrorismi tekke võimalus on kindlasti Eestis juba kohal, nüüd on jäänud ajaküsimus: millal toimub esimene pühasõdalaste rünnak?

BNS vahendab: “Saksa politsei pidas riigi lääneosas kinni kaks teismelist tüdrukut ja poisi, keda kahtlustatakse islamistliku rünnaku kavandamises, ütles prokuratuur reedel.

Kolmikut vanuses 15 kuni 16 eluaastat kahtlustatakse tõsiselt islamistlikult motiveeritud terrorirünnaku kavandamises ja selle elluviimisele pühendumises, ütles prokuratuur.

Kõik kolm on Düsseldorfi piirkonnast, ütles prokuratuur, kuid ei avaldanud vandenõu üksikasju, sest seda alles uuritakse.

Ajaleht Bild teatas aga, et noortel oli plaanis süütepudeli- ja noarünnakuid äärmusrühmituse Islamiriik nimel. Kavandatud sihtmärgid olid kristlased ja politsei, noored kaalusid ka tulirelvade soetamist.

Saksamaa on alates Gaza sõja puhkemisest 7. oktoobril kõrgendatud valmiduses islamistlike rünnakute puhuks ning siseluure juht hoiatas, et rünnakuoht on tegelik ja suurem kui pikka aega on olnud.

Jaanuaris peeti kinni kolm inimest, kes väidetavalt kavandasid rünnakut Kölni katedraalis.”

Eestis on sees tšetšeenid, usbekid ja paljud teised, kes on Läänes juba palju rünnakuid korraldanud. Meie riik oleks võinud kõik selle ära hoida, aga keegi polnud piisavalt tark, et mitte korrata Lääne vigu. Nüüd on meil lisaks Kremlile ohuks ka Islamiriik, seda enam, et Eesti on osalenud sõjalistel missioonidel islamiusulistes Malis, Iraagis ja Afganistanis.

Uued Uudised