Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Mida teha õigeusu kannibalide ja Arvo Pärdiga?

-
13.04.2024
(:) kivisildnik

Nutikamad meie hulgast on ilmselt märganud, et me oleme sõjas Moskvale alluva ortodoksi kirikuga. See on mõistagi osa suuremast ja süsteemsemast lahingtegevusest, kus rünnaku all on slaavi moritaadilaulja, meie va jalgpallurite kapten, kelle nime ma ei suuda hetkel meenutada, alkaida kool Nõmmel ja Putini käsilane Arvo Pärt. Kõnge, russki mir! Kaporatuur on sulle langetanud surmaotsuse.

Ma alustaksin Arvo Pärdist, kellega mul on pikemat aega üks kenakene jaanalind kitkuda. Põhiseaduslik Postimees, kes vahel on ilmutanud ka terve mõistuse märke, annab ühemõtteliselt teda, et Arvo Pärt, üks meie rikkamatest ja edukamatest, oleks nagu Putini mõjuagent, müügimees või reklaaminägu, aga eks lugege ise. Ma ei saanud võibolla sellest globalistide ilast õigesti aru?

Kui vaba ja sõltumatu Postimees võrdsustab õigeusu kooli alkaida ajupesu asutusega, siis julgen ma astuda sammu kaugemale ja nõuan, et Arvo Pärgi keskused, nii olemasolevad, ehitatavad kui ka planeeritavad, tuleb kohe maha põletada kui kannibalismi ja terrorismi taimelavad. See slaavi körtpärtlus on ohuks meie iseseisvusele, abiks terroristidele-putinistidele ja pinnuks ilmarahva silmas, nii et nutt tuleb peale.

Mõistan otsustavalt hukka körtpärtlus-putinismi selle kõigis ilmgutes: maha Pärdi monument Rakveres, maha terroristlikud kontserdid ja nende kriitika ning managerid, projektijuhid ja rahastajad. Kes eraldas korraliku kopika körtpärtlus-putinismi edendamiseks? Julgen oletada et tavalised kahtlusalused – moskoviitide mõju alla langenud kultuurkapital, kohalikud omavalitsused, kultuuriministeerium, ahned, alatud ja reeturlikud eraettevõtjad-külakurnajad ning vastutustundetud piletiostjad. Mõistan hukka. No on jälgandid.

Kui ma veel kuskil peaksin Pärdi nime või putinistlikke meloodiaid kuulma, tean sellest kohe jõustruktuuridele, Postimehele, Hirmsa Antsu nimelisele kättemaksurühmale ning vabamüürlik-homoseksuaalse luteri kiriku vöörmündrile. Ja siis te veel kahetsete, et julgete satanistlik-globalistliku maailmakorra ehitajate tahtele vastu astuda. Nüüd on teie kord saada tühistatud, ja kui hästi läheb, siis ka üks mehine nahatäis, nagu ka vallandamisotsus ning võimalus idarindel oma süü vere ja spermaga lunastada.

Ma loodan, et väga paljud putinistlikud firmapüksid ja -stringid sõeluvad nüüd nii paksu kui vedelat püüli. Kultuurireeturite mihklipäev on lähedal, slaavilembesed Prima Vista festivali korraldajad, va Mari Saat, Tõnu Õnnepalu, Vahur Afanasjev, Paavo Matsin, Aare Pilv ja paljud teised tiblateema tõukajad ja tõlkijad. Mis te arvate, milline saatus teid ootab, kui juba Pärdiga on kõik? Ma ei tahaks olla prohvet, aga riiklikke matuseid siit küll ei kuma.

Ma teen ettepaneku inkvisitsiooni lõppemiseni kultuurkapital ja kultuuriajakirjandus ajutiselt sulgeda – ikka selle körtpärtlus-putinismi asja pärast, mis on pandeemiline ja vastik. Kui võimurid leiavad, et puhastuse järel on võimalik mingil kujul ja mingis mahus jätkata, siis ei vaidle ma sellele raskelt tulnud otsusele vastu. Minu poolest võivad nad jätkata ka sunnitööl, kui see on Kentmanni Lõvi tahtmine. Kahjuritel pole kohta rinderiigis ega õõnestajatel hästi köetud kontorites. Sõda ja kliima ei ole naljaasjad.

Pugesite tibladele, saite seda tükk aega karistamatult ja maksumaksja raha eest teha, sellega paljastasite te oma terroristliku olemuse ja nüüd tuleb tasumise tund. Kogu meedia, kogu Twitteri avangard, kõik need lillaroosad mõõkhambulised limukad on teil kohe turjas ja mõistagi ka selleks volitatud struktuurid ning vabatahtlikud näkkusülitajad tänavatel. Ma ei kadesta, oleks ikka võinud eesti kultuuriga tegeleda, aga nüüd on juba hilja. Vantide soomusrong on läinud.

Kuidas siis niimoodu, hakkasite putini taldu lakkuma, terroriasja ajama ja kannibalismi mahitama? Kas te siis ei teadnud, et Moskvale alluvas kõigi ukrainlaste äratapmise kirikus süüakse inimliha ja juuakse verd? Ma ei ole küll slaavi teoloogia ekspert, aga uurige seda armulaua asja natuke lähemalt? On see teie meelest normaalne? Selge pilt, aga juba on hilja, liiga hilja. Läänemets kõndis õlimannerguga lähikonnas ringi, tramm kolistas paari kvartali kaugusel mööda rööpaid, juhikabiinis kõikumas tütarlaps…

Põgenege. Põgenege kohe, kui elu on armas, mina ei taha teile halba, kodanikud kultuurireeturid, slavofiilid, putinistid, jalgpallurid ja muud sellised pärdikud, mul on õrn poeedi süda, mina ei kanna sellist inimeste hävitamist lihtsalt välja. Kindlasti hakkavad ka vanainimestel ja lipakatel käsi väänama. Kasige pagulusse, liitlase Mehhiko piir on ka teile lahti, makske kartellile kalõmm ära ja teist saavad päevapealt täieõiguslikud varjupaigalinnade kodanikud. Detroit ootab teid, ehk on seal ka vakantseid filharmooniku või e-auto pesija töökohti? Midagi ikka on.

Kui mina oleksin Arvo Pärt, siis ma aitaksin teid kõiki. Vabu vahendeid on, musoon müüb mis mühiseb, mis see paari tuhande putinisti evakueerimine siis ära ei ole, küsi julgesti. See on sama nagu kulka toetuse avaldus, aga vabas vormis: Isake, heitke armu, hinge võtavad seest, põrgulise, issa ristike, ma anun, põlvili ja nii edasi.

Võõral maal tasub kindlasti tutvuda ka vaatamisväärsustega. Voldiku saab turismiinfost ja abi kohalikelt putinistidelt või kannibalidelt. Reeturlikku limukat on iga võimu all tarvis, isegi siis, kui dementse Bideni režiim peaks kokku kukkuma. Mõne eduka väliseestlase köökide koristamise firmas peaks olema lihtne karjääri teha – mopp kaenlas ja Pärdi must missa odavates kõrvaklappide põksumas.

Kindlasti tuleb jääda oma putinistlikele vaadetele kindlaks, rasked hetked ei tohi kodumaa reeturit kõigutada. Mõtle, kui tarokalmussaks eksis ja ukrid saavad selle sõja kahe kuu pärast pähe, siis võtavad vandid Baltikumi ära, mind pannakse teie kongi kinni ja hakatakse jälle jalgadega peksma. Siis võite mulle külla tulla, tuua kingituseks kääru valget leiba, parastada ja oma ettenägelikkusega hoobelda ning kultuuriministeeriumis asekantsleri auastmegi välja teenida.

Kui nii, siis nii. Tegin panuse Eesti Vabariigile ja eksisin. Seda on ennegi juhtunud, ega kasiinos ka kõik panused ei võida. Aga seniks valige Sven Sildnik riigikokku, et oleks keegi, kes putinistidele vastu hambaid annaks. Muidu tapavad ära ja pistavad ilma soolata pintslisse, see on selge, Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 13.04.2024