Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Isamaa ja Ossinovski, kes neid jõuaks lahuta!

-
13.04.2024
© Gerli Tali

Mis siis ikka – nagu ütles kunagine Venemaa peaminister Viktor Stepanovitš Tšernomõrdin, „tahtsime teha nii, nagu parem, aga kukkus välja, nagu alati“.

Virisesime, kaeblesime selle üle, et Tallinna linnapea oli venekeelne eestlane Mihhail Kõlvart, ja nüüd saamegi endale meeriks venekeelse Jevgeni Olegovitš Ossinovski. Koos tema isa ausalt teenitud Putini ihuoligarhi rahadega. Mis sobib suurepäraselt kokku peaministri Kaja Kallase vene pereäri poolt teenitud kapitaliga.

Mis siis ikka – võtke nüüd selle tähistamiseks pits Ossinovkat, teinegi pits Putinkat ja nuusutage vatijope varrukat peale. Nüüd hakkab Suur Kombinaator muutma Tallinna linna planeetidevahelise maleturniiri abil universumi keskuseks New Vasjuki.

Ossinovski on meie Elon Musk – geniaalne novaator, energeetika terminaator, piirikaubanduse looja ja Läti riikliku sponsorina ka Aldarise ordeni kavaler.

Nõndanimetatud Isamaa, mis ei saanudki tagasi oma puudlitooli Toompeal, saab see-eest puudli tabureti all-linnas. Et teile jaguks ikka neid koerakrõbinaid, ärge siis unustage vahetevahel häält tegemast, eelistatult eestimeelsete inimeste peale klähvimas. Aitasite valmistada ette praeguse Eestit hävitava koalitsiooni võidu seal künka pääl ja aitate nüüd üle võtta ka Tallinna linna kogu täiega.

Teie kiunu peale agressorriikide kodanikelt valimisõiguse võtmise teemal sülitasid kõrge kaarega lausa koalitsioonileppes endale linnapea kohta krabavad Tallinna volikogu kääbused – punasotsid koos ülejooksikust “oinasoengu ja ebatagasihoidliku pilguga noorsandiga” (see on muide Ilfi ja Petrovi iseloomustus Ljapis-Trubetskoi kohta, kes müüs igale linna toimetusele oma eriteemalisi luuletusi ühest ja samast Gavrilast).

Tubli, nõndanimetatud Isamaa! Nüüd aga edasi Kentmanni poisid, surm valgenahkadele! Ja tantsuartist Jüriga julgelt Europarlamenti! Edasi, meie pisike pundunud švamm!

Nagu kirjutas Rudolf Rimmel:

isamaalased üksi ja grupiti
müüvad Eestimaad hulgi ja jupiti
müügi vahel nad rõõmuga kisavad
armas eestlane armasta isamaad

Ivan Makarov