Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: (kahe) ei, kogunisti KOLME küünarnukiga Tallinna meer ja pikk torbik eesti valijatele

-
14.04.2024

On pühapäev, möödunud ööl seisime Kolmanda maailmasõja äärel, täna võetakse aga Tallinn eestlastelt lõplikult üle, valitsus ja linnavalitsus panevad oma vene miljonid ühte kappi, kuid meie peavoolumeedia seltsi- ja suguelu läheb sissetöötatud tempos edasi.

Tulgu või tuumasõda, nad ei muutu. Aja nad sügavale maa alla punkrisse, aga nendel on ikka teemaks tantra, eluviisiks vaimne kamasutra ja plaanis kuhugi korallisaarele põrutada. Saari enam ei ole, aga nad ikka üritavad broneerida pileteid äriklassi.

Postimees raporteerib: „Tuuli Roosma reisisoov täitus lõpuks: pärast pikka seiklemist nägi ta peenisetorbikut kandvat meest“.

Mis siis ikka, mõni kogunisti rändab Aafrikasse näiteks selleks, et näha seal senegali urubabuiini mitmevärvisist tagumikku. Mitte ilmtingimata ei lähe selleks sinna kogu pere ja lastega, aga rõõm on täiesti võrreldav.

Postimees kirjutab:

„Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar seiklevad koos oma lastega metsikus Paapuas. Seekordses saates „Meie aasta Indoneesias“ kohtavad nad heatahtlikke külaelanikke, kes juhatavad nad järjest sügavamale džunglisse. Sihtkohta jõudmiseks tuleb ületada nigelas seisukorras sild, mis kõrgub mäsleva jõe kohal. Hitugi külas täitub lõpuks Tuuli suur soov ja ta näeb peenisetorbikut kandvat meest. Lapsed ei soovi torbikumeest aga isegi mitte pildilt näha.“

Jah, nägime meiegi neid fotosid, selleks eesti meedia ongi, et meile kogu aeg Tuuli torbikuid näidata. Aga noored on imelised ja see, et lapsed ei soovinud näha isegi torbiku pilte, annab inimkonnale lootust. Loodetavasti ei üritatud poisse sundida.

Aga Tuuli suur ja pikk soov võib täituda ka edaspidi, muutuda igapäevaseks reaalsuseks, kui ta ihaldatud suveniiri Eestisse kaasa võttis. Ei imesta, et näeks teda selle asjandusega ka mõnes telesaates.

Muide, seesama Postimees avaldas hiljuti loo „GALERII / Milline on Jalmar Vabarna küünarnukk? „Reede ÕHTU!“ saates asuvad bändiliikmed muusiku ihuosa tuvastama“.

Meelde tulid igasugused CSI seriaalid, kus tükeldatud ohvreid tuvastati üksikute kehaosade abil, aga õnneks on see Vabarna ühes tükis ja ei juhtunud temaga midagi hullu.

Postimees vahendab:

„Sedapuhku juhib mängulist „Reede ÕHTU!“ võistlust Jüri Butšakov ning esimest korda saate ajaloos asuvad omavahel võistlema meeste ja naiste võistkonnad. „Hakkame siis lahingutega pihta!“ kuulutab Butšakov mängu avatuks. Esimene voor on „kehad ja kered“, kus võistkondade ülesandeks on vaadelda saates osalevate modellide teatud kehaosa ja anda vastus saatejuhi esitatud küsimusele. „Täna palume paljastada inimestel oma küünarnuki. Ja küsimus on järgmine: milline neist küünarnukkidest on Jalmar Vabarna oma?“ küsib saatejuht Jüri Butšakov.“

Kuna see Vabarna käib telesaadetes lausa iga päev, siis järgmiseks korraks on tal kindlasti mõni teine kehaosa välja käia. Kuniks jõutakse tolle Hitugi küla asjani.

Kehasid, mida meil eksponeeritakse rahvale söögi alla ja söögi peale, on muidugi rohkem kui üks, ja äraarvamismänge võib mitmekesistada. Näiteks näidata meile kõigile bikiinides poseerinud Pärtelpoja põlve ja pakkuda variante, kelle kehaosa võiks see olla. Mõni arvab äkki, et see on kaldale uhutud vaala küür. Äkki Mihkelson tooks äraarvamiseks ka mõne pildi.

Igal juhul on pühapäev, Tallinnas toimus suur kolmekäiguline trikoovoor. Meile näidati kogu aeg Jevgeni Ossinovskit ja me üritasime ära arvata, mis asi see on.

Tuleb välja, et oma kahe, õigemini kolme küünarnuki abil kastikarattaga reformierakondlastest läbi murdnud eesti pealinna meer.

Ivan Makarov

Isamaa ja Ossinovski, kes neid jõuaks lahuta!