Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Jevgeni Olegovitš Ossinovski võib kujuneda katastroofiks Tallinnale

-
14.04.2024
Bratja.
© UU

Kuigi Tallinna uuel võimuliidul kujuneb valitsemine väga vaevaliseks juba liiga nõrga enamuspositsiooni tõttu, mis sunnib neid pidevalt hääletamiseks viimse kui liikmeni kohal olema, on nad esialgu piruka kallal ning see võib linnale hullemat tähendada kui Keskerakonna aeg.

Mihhail Kõlvart ei olnud linnas otseselt eestlusvaenulik, ta lihtsalt esindas pigem venekeelset kogukonda ja tegi palju otsuseid nende huvidest lähtuvalt. Jevgeni Ossinovski aga on väga otseselt eestlusvaenulik, mida ta on välja öelnud ka rahvuslust düstoopiaks nimetades. Ta on üks neist mitte-eestlastest, kes räägib eesti keeles, kuid mõtleb teistes keeltes ja on väga Eesti-kauge maailmapildiga.

Ossinovski on venelane, kellel on vasakpoolne marksistlik maailmavaade läänelikus võtmes ja see tähendab, et ta veab Tallinnasse nii kliimahüsteeria kui homoagenda, paneb nad pealinnas “õitsema” ning muudab Tallinna vikerkaarevärviliseks rohepolügooniks. Ehk hakkab tegema liberaalseid lollusi vene õhina ja saksa täpsusega.

Samas on ta oma isa Olegi kaudu ka Venemaaga seotud, tema sotsid on saanud Vene oligarhi Usmanovi taskust Ossinovskide tasku libisenud annetusrahasid.

Tallinna uus võimuliit saab koosnema erinevatest grimassidest: libaisamaalased, sotsid-marksistid, globalistlik poliitprojekt ja reformi-intrigandid, kes kõik hakkavad nüüd miljardilise eelarve külge oma toiduahelat ehitama. Või nagu on öeldud: nad laostasid riigi ja võtavad nüüd käsile pealinna.

Õnneks ongi nad nii erinevad ja nii ahned, et ilmselt lähevad varsti parimate palade pärast tülli, lisaks on neil sedavõrd väike ülekaal, et see koalitsioon pikalt elada ei pruugi. Ilmselt mobiliseerib Keskerakond järgmisteks kohalikeks valimisteks oma venekeelse valija, et vähemalt enamuspositsioon tagasi võtta.

Sel korral sattus Tallinn küll vihma käest räästa alla.

Uued Uudised