Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Eesti on avaliku organiseeritud poliitilise kuritegevusega riik

-
15.04.2024
Kolmekordne Tallinna linnapea ehk legendaarne Zmei Gorõnõts
© Ivan Makarov

See, mis toimus eile Tallinna linnavolikogus, oleks pidanud ajendama Kaitsepolitseid saatma sinna kiirreageerijate rühma, käeraudade, gaasi ja koertega.

Kogu Eesti nähes, otse-eetris, suruti vene oligarhi poeg jõuga Eesti pealinna meeri tooli. Kolm „valimist“ järjest, vahepealne survestamine kõrvalruumides, agiteerimine ja häälte äraostmine lausa valimisjaoskonnas. Sellist asja näeb võib-olla kolmanda maailma riikides, aga selleski ma kahtlen.

Asjaosalised ise hooplevad sellega, kuidas, kellelt ja mille eest otsustav hääl tuli. Eesti ajaloo üks tuntumaid kohtunike, teades seadusi ja oma sõnade tagajärgi, nimetab meedias ossinovskilaste makstud hinda, aga see ei avalda meie korrumpeerunud õiguskaitsesüsteemile ega poliitilisele üldsusele vähimatki muljet. Seda enam et siseminister on ju sots.

Kahjuks ei avalda see erilist muljet ka rahvale, eestlased on selles osas tuimaks tehtud. Meil on ju normiks, et Mihkelson läheb koos oma fotoalbumitega eurovalimistele, pankur Kallase haihtunud miljonid on salastatud kahe põlvkonna ajaks, Lehtmet ja varastatud eestlaste annetusi Ukrainale keegi ei otsigi, et peaministri perekonna Venemaa äri on lausa kiiduväärt, et lubadusi tuleb lugeda riigijuhtide huultelt, et suurkorruptsiooni ja läbikukkumiste eest edutatakse Euroopa juhtivatele kohtadele.

Meie aja kangelasteks on saanud Ratas ja Gräzin.

Tegelikult on kogu see skeem prussakate laialijooksmisega keskerakonnast ja mandaatide üleostmisega rakendunud teisteski endistes N.Liidu vabariikides.

Väljaanne newsmaker.md teatas kaks aastat tagasi:

„Moldovas arreteeris kohus viis endist rahvasaadikut süüdistatuna ebaseaduslikus rikastumises ja saadikute äraostmises. 04. veebruaril 2022. aastal vaagis Tšekanõ sektori kohus prokuröride taotlust viie endise saadiku Anatoli Zavgorodnõi, Vladimir Virjuki, Violetta Ivanova, Sergei Sõrbu ja Artur Rešetnikovi arreteerimiseks. Neli süüdistatavat jäeti vahi alla 30 päevaks, naissaadik sai 20 ööpäeva.

Prokurörid süüdistasid endiseid saadikuid saadikute äraostmisega seotud ebaseadusliku rikastumuse asjus. Jutt käib 2015. aasta loost, kui kommunistide fraktsioonist ja erakonnast lahkus 14 saadikut, kes liitusid seejärel Demokraatliku erakonnaga (meil ühinesid keskerakondlased põhiliselt sotsiaaldemokraatliku parteiga – I.M.)

Siis teostas Korruptsioonivastane prokuratuur 2. ja 3. veebruaril  läbiotsimisi 13 endise rahvasaadiku juures. Ühel neist leiti pangaseifist 65 tuhat eurot ja 30 tuhat dollarit, arvel oli tal veel 20 tuhat dollarit ja 85 tuhat eurot. Teisel endisel rahvateenril avastati kodus 44,3 tuhat eurot ja 34,7 tuhat dollarit.“

Loomulikult on need summad meie liberaalsete politikaanide jaoks tagasihoidlikud, aga tegemist on ühe vaesema Euroopa riigiga. Sellegipoolest said nad veel 9 aastat tagasi jagu jultunud poliitilise korruptsiooni juhtumist.

Meil on aga head eesti inimesed pandud fakti ette, et nende pühamu – Lauluväljak, kus rahvas laulis ennast vabaks ja kus ka okupatsiooni ajal kestis eesti keel ja meel – see pühamu on lubatud Eestile palju kahju toonud „sisserändaja poja“ poolt vastuteeneks jultunud eestlasest äraandja kätesse, kes ise seda ei varjagi.

Veendusin, et Jevgeni Ossinovskil pole tilkagi eneseväärikust, aga äkki sotsil ei peagi olema.

Tallinna linnavolikogu eile teostatud poliitiline rööv päise päeva ajal peaks lõppema arestidega.

Aga me ei ela enam õigusriigis.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: (kahe) ei, kogunisti KOLME küünarnukiga Tallinna meer ja pikk torbik eesti valijatele