Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: vaadake tähelepanelikult – kas varsti ka Eestis?

-
15.04.2024

Vaevu jõudis Eesti kaitsepolitsei hoiatada meie elanikke kasvava äärmusislamismi ohu eest, kui AFP teatas: Austraalias Sydney edelaosas pussitas mees jutluse ajal kristliku koguduse juhti, ja seda kõigest päev pärast eelmist massilist noamõrva Austraalias.

Piiskop Mar Mari Emmanuel pidas Wakeley linnaosas Assüüria Kristuse Hea Karjase kirikus jutlust, kui teda ründas mees, kes pühameest mitu korda näopiirkonda ja pähe pussitas. Videopildile jäänud rünnaku järel algas kirikus kohutav kisa ja koguduse liikmed tormasid usujuhti aitama.

Tekkis tõeline mäss, sajad terroristidest metslaste rünnakutest väsinud austraallased karjusid „silm silma vastu!“, piirasid sisse kiriku, nõudes värdja väljaandmist ja omakohtu pidamist. Inimesed ründasid lurjuse päästnud politseinikke kõigi käepäraste vahenditega.

Politsei teatel sai vigastada neli inimest, vahejuhtumiga seoses on üks inimene vahistatud. Kannatanute vigastused ei ole väidetavasti eluohtlikud ja kiirabi andis neile kohapeal esmaabi, imekombel ellu jäänud haavatud piiskop on toimetatud haiglasse.

Kõik allikad, kes ei kõssagi sellest, mis tüüpi mees on terrorist, udutavad pussitamise enda stseeni videos ja pussitaja nägu, aga vaadake neid kuvatõmmiseid siin, mida õnnestus sealt päästa: on teil kahtlusi või, kellega on tegemist?

Kui me seda Kaja Kallase eesti riigi tühistajate jõuku ei eemalda nende poolt sohi teel hõivatud võimust, varsti on selliste iseloomulike habemetega noamehed meie kirikutes ja lasteaedades, kus nad kõige rohkem armastavad tegutseda.

Eestlased, olge valvsad!

Ivan Makarov