Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kes valetab? Lauri Läänemetsa jutt Madis Kallase tagasiastumise põhjuste kohta ei klapi varasemate uudistega

-
16.04.2024
Lauri Läänemets tundub valetavat Madis Kallase tagasiastumise põhjuste kohta.
© UU

Praegusele valitsusele on sageli valetamist ette heidetud ja miski ei näi olevat muutunud ka värske valitsuskriisi kajastustes.

BNS kirjutab: “Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimehe Lauri Läänemetsa sõnul oli ta teadlik juba varem regionaalministri Madis Kallase ametist lahkumise plaanist ja ütles, et selle tegelik põhjus on perekondlik.

„Tema peamine soov on rohkem perega koos olla. Tal on kolm väikest last Saaremaal, kellest on kaks aastat eemal olnud. See hakkab pereelu mõjutama. Kui inimestel on sellised olulised asjad, siis erakonna esimehena mõistan neid asju. Siin ei ole küsimust,” rääkis Läänemets BNS-ile.

Madis Kallas ise seda juttu ei kinnita. “Tunnen täna, vaadates möödunud aastale tagasi, et need sihid, mis said ametisse astudes seatud, ei ole täiel määral täitunud,” väidab ta sama uudise kaudu.

ERR kirjutas tänavu 20. märtsil: “Madis Kallas: kui asjad aprilli keskpaigaks edasi ei liigu, astun tagasi” ehk “Regionaalminister Madis Kallas seadis tähtaja. Kui temale olulised algatused ehk omavalitsuste tulusid ümber jagav Robin Hoodi mehhanism ja põllumeeste soovitud kapitalirendi programm aprilli keskpaigaks edasi ei liigu, astub ta ametist tagasi. /…/ Regionaalminister astus koos Kaja Kallase valitsusega ametisse läinud aasta 17. aprillil. Kui selle aasta samaks kuupäevaks pole Madis Kallas oma eesmärke täitnud, saab Eesti tema sõnul uue regionaalministri otsida.”

Läänemets väidab Kallase tagasiastumise põhjuseks olevat pereprobleemid, minister ise aga väidab end mitte leppivat poliitiliste arengutega.

Kes siis valetab?

Uued Uudised