Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: surnud hinged ja eestlaste laibad

-
17.04.2024
“Rahvuskangelane” Ülle Pukk: “Varsti oma laipu kokku riisume”

Eesti on väike riik ja eestlased on vähearvuline rahvas. Praegune valitsus teeb kõik selleks, et eestlasi oleks veel vähem, keelitades põlisrahvast tegelema majanduse lõhkumise, teineteise peale kaebamise, soomuutmise, nüriabiellumise, lastest loobumise ja emigreerumisega. Eestlasi asendatakse sisseveetud võõrastega.

Eile näitas TV3 saade „Sotid selgeks“ linna võpsikutes elavaid meie kohalikke kodutuid – nende jaoks ei jätku ei katust pea kohale, arstiabi ega elementaarseid sotsiaalseid teenuseid. Samas kutsus riik siia elama terve armee tudengiteks ja põgenikeks maskeerunud Aafrika jalgrattureid, moslemeid ja ukraina pagulaste pähe kümneid tuhandeid FSB kontrolli läbinud ukraina keelt mitteoskavaid venelasi. Kõigile neile on kindlustatud elamispind, arstiabi väljaspool järjekorda ja prisked toetused, millest jäetakse ilma eestlaste ja püsieestimaalaste töötud ja suurpered. Eestlased on aga liiga sinisilmsed, üritades mõista nii e-sohi teel võimule tulnud valitsust kui ka Eestis äärmiselt aktiviseerunud putinlasi.

Konservatiivne portaal „Eesti eest!“ annab sõna Eestit lausa bioloogilisel tasemel vaenavale tarbekunstnikule Lallile ja Venemaa agressioone toetavale intrite liikumisele Koos/Вместе.

Väike värskem stiilinäide: portaalis „Eesti eest!“ ilmus selle organisatsiooni meditsiinilise esindusnäo Ülle Puki pikk lugu, kus ta mõnuga kirjeldab, kuidas eestlased hakkavad surema, kui Venemaa asub Eestit pommitama:

„Tuletan meelde, et II maailmasõja kõige verisemad lahingud toimusid 1945 aasta kevadel, kui oli juba selge, et Saksamaa on sõja kaotanud. Ka praegu, käib vaid Ukraina kaotuse verine lõplik vormistamine. Eesti ühiskonnas on rahust rääkimine hetkel kuritegu, aga mitte enam kauaks. Varsti, varsti , kui varemete vahel oma laipu kokku riisume, siis tuleb see aeg , kus tänased “kurjategijad” on rahvuslikud kangelased, ainukesed, kes suudaks hakata looma normaalseid ja Eestile kasulikke suhteid Venemaaga.“

See seltskond tahab siis lähetada Euroopa parlamenti Krõlov-Petersoni ja hetkel käib selleks raha avalik kogumine. Aga nagu ütles filmi „Siin me oleme“ üks peategelastest John, „Rahas ei ole küsimus. Ei ole küsimus!“ Sest raha tuleb niikuinii, ja me teame, kust.

Eestlased, eestlased, kui üllatavalt palju saasta leidub ka teie seas!

Ivan Makarov

АЛЕКСАНДР НЕВЗОРОВ: российские пропагандисты и пациенты Миклухо Маклая