Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kes lõhkus venemeelse ajakirjaniku naise autot tegelikult?

-
26.04.2024
Delfi toimetus
© Uued Uudised

Kaitsepolitsei aastaraamat kirjutas, et on alus kahtlustada, et Vene eriteenistused kahjustasid sotsist siseministri Lauri Läänemetsa ja ajakirjaniku Andrei Šumakovi autot.

Paraku polegi Andrei Šumakovil ei autot ega ka autojuhilube, kõnesolev auto kuulub hoopis tema abikaasale, endisele ETV+ peatoimetajale Darja Saarele.

Seega tundub, et see kõik on lihtsalt Läänemetsa promo, et talle rohkem kaalu ja legitiimsust anda, ning millele on Delfi uudistes lisatud Šumakov, sest juhuslikult löödi Saare auto aken sisse enam-vähem samal ajal kui Läänemetsal.

Nii toodigi sisse Vene eriteenistused. Küsimus on vaid selles, miks peaksid Vene eriteenistused ründama inimest, kes kaitseb Vene kodanike valimisõigust, Sputnikut Eestis, kirjutab sellest, et eestlased pidagu küüditamisest mokk maas, kritiseerib vene mõjuagendi Tšaulini välja saatmist kapo poolt jne.

https://epl.delfi.ee/artikkel/92996673/vene-pilk-andrei-sumakov-kuidas-euroopa-sputnikule-kaotas
https://epl.delfi.ee/artikkel/93632143/vene-pilk-andrei-sumakov-miks-venelased-juunikuuditamise-ohvritele-kaasa-ei-tunne
https://epl.delfi.ee/artikkel/120285467/andrei-sumakov-miks-te-votate-minult-eesti-valimistel-valimise-oiguse-mul-on-8-toendit-et-see-on-rumal-kahjulik-ja-valesti-ajastatud
https://r4.err.ee/1608874232/zdes-i-sejchas
(al 13 min Чаулин не понимал правила игры. Предупреждали ли Чаулина, что его вышлют, если он будет продолжать? Мне кажется, что с гуманистической точки зрения человека, у которого здесь дети и внуки и у которого серый паспорт, а не российский, надо было разъяснить правила игры)