Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Reitelmann: Tallinna võimuliit ei saa endale enam lubada ei töö- ja puhkusereise ega ühtegi haiguspäeva

-
19.04.2024
Urmas Reitelmann

Pärast pühapäevast valimisfarssi Tallinna volikogus toimus neljapäeval uue koosseisuga volikogu esimene istung. Andsime koos Keskkerakonnaga sisse umbusalduse patoloogilisele estofoobile seltsimees Jevgeni Olegovitš Ossinovskile. Saime kokku 39 häält versus punase koalitsiooni 40 koos parteikargajatega.

Puna-lilla koalitsioon peab nüüd tõsiselt pingutama oma rinde konsolideerimisel igaks volikogu istungiks. Ei mingeid töö- ja puhkusereise, ei ühtegi haiguspäeva ega ämma matuseid. Pekkis, seltsimehed!

Ei ole midagi kaunimat kõrvale, kui “liberaalide” kiun ja hala ning seda võisime täna nautida kogu raha eest. Lisaks kohkunud pilgud, lapilised põsed ja õudust täis ilmed.

Valmistuge halvimaks, eriti klounid, kes jõudsid loobuda oma kohast parlamendis! Ehk kirjutab dr Joller välja midagi rahustavat?

Uues rollis IRLi saadikud mõjusid täna eriti naeruväärselt oma uute peremeeste teenimisel. Ajalool on aga kombeks ennast korrata ning tänase eestivaenuliku linnapea kintsu kaapimine tuletab elavalt meelde Isamaa ja Jevgeni Kogani viljakat liitu ja koostööd.

Urmas Reitelmann, EKRE saadik Tallinna volikogus