Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Me ei peagi siin töötama, sest meie mehed sõdivad Ukrainas ka teie eest!”

-
21.04.2024
Tabav kombinatsioon.
© UU

Laupäeval Riigikogu lahtiste uste raames EKRE fraktsiooni külastanud inimesed rääkisid nii endi, piirkondade kui ka riigi muredest ning jutustasid tõestisündinud lugusid.

Nii rääkis üks inimene olukorrast tööturul, kus ukraina põgenikele on justkui eritingimused loodud. Jutt käis ühest kaubandusketist, kus töötavad ukrainlannad armastavad teha pikki suitsupause. Kui üks eestlasest töötaja märkis, et neid vajatakse saalis, vastas üks ukrainlannadest ülbelt ja mõistagi vene keeles: “Me ei peagi siin töötama, meie mehed sõdivad Ukrainas ka teie eest!”

Loo jutustanud inimene nentis, et pole raske arvata, kellelt põgenikud sellist juttu, et Ukrainas sõditakse ka Eesti eest, kuulnud on, ja paraku kasutavad nood seda ära väga vales vormis, enda laisklemise õigustamiseks.

Üks EKRE poliitikutest nentis selle loo peale, et tulnuks vastu öelda midagi sellist: “Au teie meestele, aga teie neid küll väärt pole. Kui te tööd teeksite, saaks ka Eesti rohkem Ukrainat aidata.”

Kahjuks on Eesti läinud igati kaasa Lääne-Euroopas väga levinud migrantide nunnutamisega, mille tagajärjel kasvatatakse neis vastutamatust ja pretensioonikust.

Uued Uudised