Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAVALVUR: Kuidas Jaana Toom Narvas käis. Eesti lähistel kerkib vägev sõjakirik. Setolutikad Pariisist

-
21.04.2024
Fotosüüdistus (Tallinna linnavolikogu varjatud kaamera): „Vaata, Raivo, kui sa nüüd õigesti ei hääleta, lähevad need kaadrid netti!“
© Kadri Vilba

Eurosaadik Jaana Toom võib olla ka vaimukas ja eneseirooniline, kui tahab. Käies Narvas väitlemas, oli tal põhjust pettuda, aga poliitik suhtus asjasse huumoriga:

„Ei, ma ikka ei saa vaiki olla. Debatid Narvas. Lennuk maandus kell 13.05. Kell 13.30 andsin Ülemiste perroonil intervjuud AK-le. Kell 13.35 istusin rongi. Mul vedas – allalastav iste jalgrattakoha all peldiku juures, see-eest ei pidanud seisma. Kella 16.45-ks roomasin plastiktaldadega Salvadori, kerge eine – ja põrutasin edasi Raekotta. Kuue debateeriva kohta (kolm nendest sõitsid kohale Tallinnast mööda lund suvekummidega) oli saalis 16 kuulajat. Nendest 6 olid saatvad isikud. Ühesõnaga Jumala tasemel korraldus. Aga mis seal ikka, meie Marina Kaljurannaga – mida vanem eit, seda roosam kleit – polegi ammu näinud: tervelt 24 tundi. P.S. Saan aru, et pilt on jama – kuid see on ju puhas Maljavin… (Filipp Maljavin oli vene kunstnik, tema looming – segu modernismist, impressionismist ja ekspressionismist, Leniniani autor, maalis ka temale poseerinud Lunatšarskit ja Trotskit – I.M.)

Hea kerge lugemine igatahes.

+ + + + + + +

Teateid lähinaabritelt: Leningradi oblasti Puškini linna püstitatakse suur sõjalisele erioperatsioonile pühendatud õigeusukirik, mis hakkab asuma Datskoselski puiestee ja Peterburi maantee ristmikul, seal, kus asub peasissesõit linna.

Taoline monstrum on juba olemas Tsarskoje Selo kandis.

Vastavalt linnaehituse ja arhitektuuri komitee portaalil avaldatud projektile saab „püha sõja“ katedraal olema 30 meetrit kõrge (10-korruselise maja kõrgune) ja mahutab 500 sõjausku palvetajat. Ehitise kuppel tuleb „iidse Venemaa sõdalaste kiivrite kujuline“, genotsiidikirikut hakkab ümbritsema Ukraina sõjas hukkunud vene sõjakurjategijate mälestusele pühendatud allee.

Ehitatakse ka kellatorn, söökla, autoparkla ja – halleluuja, Pärtel-Peeter – jalgrattaparkla.

Ilmselt ei ole see meie siseministri Lauri Läänemetsa idee päästa meie kohalikud vene õigeusklikud Moskva patriarhaadi küüsist pragmaatiline: vaadake, kui vägevaid hooneid võiks Kremli kirik püstitada ka Eestisse!

+ + + + + + +

Õhtuleht avaldas loo „Sandra Sillamaa avastas kolmanda voodikaaslase“.

Alguses ei saanud ma aru, kes see SS on ja keda kolmandat ta sealt voodist nii äkki avastas (venelastel ja ka setodel on selliste olukordade kohta hea väljend „это ж надо же так напиться“, kui õhtul alkoholiga liialdanud naine leiab ennast enda üllatuseks hommikul voodist mitme võõra isikuga), kuid lugesin põneva loo esimese rea läbi – ja kõik sai selgeks:

„Hea seks saab alguse sealt, et tunned iseennast väga hästi,“ arutleb Trad.Attack!-i bändiliige Sandra Sillamaa avameelselt sotsiaalmeedias.“

Edasi lugema ei hakanud, kuna ma ei ole plastmassfolgi sõber, veel vähem huvitab mind tehissetode kahtlase väärtusega voodimõnud. Küllap see endine Sandra Vabarna ole. Oletan, et inimene avastas koos teise inimesega püherdamisest räsitud voodist lutika.

Kuna nad alles hakkasid Pariisist siia kolima, siis selle Sandra naudingud alles algavad. Kindlasti hoiab Õhtuleht oma püsilugejaid selle verise seksiga kursis.

Ivan Makarov

SILVER KUUSIK: natuke fakte