Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Haridusministri sõnad kõlavad ilusasti, reaalsus on nende kõrval õõvastav

-
22.04.2024
Globalistist haridusminister, kes lammutab eesti koolisüsteemi.
© Uued Uudised

Kui lugeda haridus- ja teadusminister Kristina Kallase jutte, meenub kõigepealt hiljutine e-eksamite kõrbemine, ent Eesti 200 poliitik jätkab suurte, ent sisutühjade sõnade tegemist, sealhulgas ka rahvusvahelisel areenil.

BNS vahendab: “Haridus- ja teadusminister Kristina Kallas osaleb esmaspäevast Singapuris toimuval OECD õpetajaameti tippkohtumisel (ISTP). “Oleme algatanud haridusleppe läbirääkimised, et pakkuda õpetajatele kindlustunnet tuleviku suhtes,“ ütles Kallas visiidi eel. „Võin kinnitada, et rahvusvahelises võrdluses toimib koostöö riigi ja haridustöötajate vahel meil siin Eestis väga hästi. „Mõistan õpetajate muresid ja mul on hea meel, et mitmed olulised protsessid nagu haridusleppe läbirääkimised, hariduskulude analüüs ja koolivõrgu reform on tänaseks algatatud.“”

“Koostöö riigi ja haridustöötajate vahel toimib meil siin Eestis väga hästi”? Kristina Kallas unustab, et alles toimus õpetajate streik ning iga töökatkestus näitab, et need suhted EI OLE head, muidu ei streigitaks. Õpetajate palgamuresid ei leevendanud lõppotsus kuidagi.

Samal ajal toimub Eestis massiline maakoolide või nende erinevate astmete sulgemine, lapsevanemates tekitab ärevust eesti laste kokkupanek vene lastega, BNS teatab, et “Kohtla-Järve linnavolikogu otsustas reedel, et linna nelja põhikooli klassides, väljaarvatud esimene ja neljas klass, jätkub järgmisel õppeaastal venekeelne õpe”, “kaasava hariduse” läbipõrumisest räägib värske uudis “Esmaspäeval laskis üks Põlvamaa Krootuse põhikooli 5. klassi õpilane klassikaaslasele pipragaasi näkku” – ja Kristina Kallas väidab rahvusvahelistel foorumitel pidevalt, et Eesti haridussüsteem olevat kogu maailmale eeskujuks.

On kaks varianti: kas Kristina Kallas valetab kogu maailmale või siis ongi ta edukas senise Eesti haridussüsteemi lammutamisel ja selle asendamisel mingi globalistliku (ameerikaliku) arusaamaga kaasaja koolist. Viimane variant tundub tõenäolisem ja siis võiks Kristina Kallas ka Singapuris välja öelda, et “Eesti senise haridussüsteemi purustamine edeneb üllatavalt hästi ning eestlastele jäävadki vaid kannel ja pastlad.”

Selleks, et päästa Eesti haridussüsteem ja tagada eestikeelse hariduse jätkumine, on vaja võimule valida eestimeelne erakond, kelleks on EKRE.

Uued Uudised