Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Helle-Moonika Helme: Kaja Kallasel oli Võru rahva ees sama ülbe hoiak, mis Riigikogu infotunnis

-
23.04.2024
Nii ta mõtlebki…
© UU

Nii Maaleht kui Kagu-Eesti inimesed sotsiaalmeedias kirjeldavad Kaja Kallase esinemist Võru kultuurimajas, kus rahvas näitas oma tegelikku suhtumist valitsusse ja peaminister oma jätkuvat ülbust.

Kommenteerib EKRE poliitik Helle-Moonika Helme: “Sama hoiak nagu meile infotunnis vastates. Loosungid, propaganda, kõik teised on olulised peale Eesti oma inimeste.

Ja “ma tean, et ükskõik mida ma ütlen, see teile ei meeldi.” Ei meeldi jah. Sest sind ei huvita, sa ei hooli, majandusest ega tegelikust elust sa mitte midagi ei tea, saaks vaid sõda maale tuua, sest see on ainus, mis su küündimatut võimulolekut toetab.”

Maaleht kirjutab: “Küsimustele vastates üritab Kallas jääda vaoshoituks. Joob aegajalt pudelist vett. Vaatab kellelegi oma lähikonnast otsa ja muigab. „Ma võin kuulata ka,“ teatab Kallas, kui järjekordselt küsimusele vastamisel vahele segatakse.”

Kaja Kallas usub, et rahvas jumaldab teda, ja kui selgub, et see nii pole, muutub ta kurjaks. Nagu patriits plebeide ees. Aga patriitsidest jäi ka ainult nimi järele.

Pole tõesti sama, mis välismaal auhindu vastu võtta…

Uued Uudised