Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Liberaalne ja migrandilembeline Lääne ühiskond varjab endas juudiviha, mis on Gaza sõja puhkedes välja pursanud

-
23.04.2024
Palestiina-meelne miiting New Yorgi ülikoolilinnakus.
© Scanpix

Gaza sõda näitas, kui antisemitistlik on tegelikult migrantidest üleküllastunud liberaalne Lääne ühiskond – kui varem kirjutati juudiviha “paremäärmuslaste” pärispatuks, siis pärast Hamasi rünnakuid näitasid tänavameeleavaldused, et vasakpoolsed ja liberaalid vihkavad Iisraeli ja juute rohkemgi.

Nüüd paistab sama välja USA marksistlikes ülikoolides. ERR vahendab: “USA eliitülikoolides puhkesid Palestiina-meelsed meeleavaldused ning ülikoolid üritavad nüüd neid proteste ohjeldada.

Columbia ülikooli juht Minouche Shafik  käis kongressis tunnistusi andmas selle kohta, kas ülikool on teinud piisavalt juudisoost tudengite kaitsmiseks. Pärast seda puhkesid Palestiina-meelsed protestid ka teistes ülikoolides.

Esmaspäeval algasid paasapühad ja Columbia ülikooliga seotud rabi Elie Buechler kutsus juudi tudengeid koju jääma. “See, mida me ülikoolilinnakus ja selle ümbruses näeme, on kohutav ja traagiline,” teatas Buechler.

Mõned Columbia ülikooli juudisoost tudengid aga ütlesid, et pärast Washingtonis toimunud ülekuulamisi on kasvanud nende ahistamine, seda nii ülikoolilinnakus kui ka väljaspool.”

Paljudele on palestiinlaste võitlus sümpaatne, kuid seda varjutab asjaolu, et nood kasutavad vastupanus räiget terroristlikku taktikat rahulike inimeste vastu – ka Gaza sõja algatas Hamasi jõhker vägivald kontserdikülastajate ja rahulike iisraellaste vastu.

Maskid on langenud – liberaalne ühiskond on vihkav ja antisemististlik, kuigi üritatakse jätta muljet, nagu asuks vihkamine konservatiivide poolel. Eestiski on näha, kuidas kõige agressiivsemad on need ühendused, kes nimetavad ennast “sallivateks”.

Uued Uudised