Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

PePe ja kevad: appi, andke kannatust!

-
23.04.2024
Lumine Tallinn
© Scanpix

Aprillilumi tuli maha, et vaadata, kas Tallinna tänavate hoolduse eest vastutavast uuest abilinnapeast Pärtel-Peeter Perest on meest. Ei olnud! Tallinna kommunaalvaldkonda juhtiv Pärtel-Peeter Pere soovitas linlastel liikudes lihtsalt kannatust varuda ning leppida teadmisega, et selliseid olukordi tuleb ka tulevikus ette.

Täna on juba üksjagu sel teemal folkloori loodud. Kastirattur aga plärtsub reformierakondlikult edasi nagu Kaja Kallase hea õpilane kunagi. „Kannatage ära!“ on tema sõnum. “Kindlasti ei jõua me ka tuleval talvel igale poole nii, et igas äärelinnas saab kingades kõndida. Ei saa, tuleb kasutada talvesaapaid.”

See on seesama mees, kes opositsioonis olles kritiseeris kõike ja kõiki ning kiunus nagu tapale veetav siga. Nüüd on suu lund täis.

Seega tuleb kannatada ära mitte ainult lumeuputused, vaid kogu see kamp, kes pealinnas õhinapõhinal võimupöörde tegi ning nüüd selle võimuga midagi peale hakata ei oska ega ka hakkama ei saa.

Lihtne on linna valitseda retoorikaga: „Väga tore, kui kliimamuutused kulgevad selliselt, et me ka tulevikus lund näeme. Ja kui me ei jõua ilmataadiga võistelda, siis ei jõua. Selliseid hommikuid tuleb veel nii selle, järgmise kui iga tulevase linnavalitsuse ajal.“

Et kui lumi ära sulab, siis tehakse analüüs, ja kokkuvõtted, vaadatakse, leitakse lahendusele lahendus, avastatakse kitsaskohad, kaardistatakse probleemid ja mõeldakse pingsalt ja kollektiivselt, et kuhu see lumi küll kadus…

Vaene Tallinn!

 

Loe lisaks:

https://www.delfi.ee/artikkel/120287616/partel-peeter-pere-lumeuputusest-jargmiseks-paevaks-ei-saagi-plats-puhas-olla

https://www.postimees.ee/8006583/pere-kannatage-ara-selliseid-paevi-tuleb-veel