Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Uus sunnismaisus: rohepööre võtab vabaduse maailmas ringi reisida

-
24.04.2024
Rohepöörde toetajad, unustage Tallinna lennujaam, edaspidi puhkate Pirital, troopikat näete botaanikaaias ja võõrad tulevad ise siia kohale.
© UU

Folklorist Reet Hiiemäe kirjutab sellest, et seoses rohepöördega pole võimatu inimeste taas sunnismaiseks muutmine, nagu see oli keskajal. Seda arvamust kommenteerib kolumnist Karl Olaf Rääk.

Karl Olaf Rääk: “Autor on välja toonud olulise detaili, mis pahatihti tähele panemata jäetakse. Trenditeadlikud inimesed toetavad globalismi, arvates, et globalism annab neile vabaduse maailmas ringi reisida. Tegelikult on see vabadus näiline ja üürike: nendesamade globalistide poolt peale surutav rohepööre võtaks teoks saades enamuselt inimestelt igasuguse liikumisvõimaluse, viies meid tagasi sunnismaisusse nagu 14-15. sajandil.

Mis on 15 minuti linn? Umbes kilomeetrise läbimõõduga suletud territoorium. Sellega võrreldes oli isegi 15. sajandi sunnismaisel külaelanikul rohkem liikumisvabadust.”

Rohepöörased on võtnud teadlikult hoiaku lennata lennukitega võimalikult vähe ja kuivõrd tegu on ideoloogiliste fanaatikutega, suruvad nad oma põhimõtted peale kõigile, muutes need kohustuseks. Lendamiseta aga maailma ei näe, see saab edaspidi “roheeliidi” privileegiks.

Uued Uudised