Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Käpikmeedia on Euroopa Parlamendi valimiste eel asunud õõnestama rahvuslikke jõude

-
25.04.2024
Martin Helme ja Jaak Madison

Tüüpiline, et peavoolumeedia on asunud järjekordsete valimiste eel ja erinevate gallupite toel rahvuskonservatiive õõnestama, vastandades kunstlikult erakonna esimeest, europarlamendi valimiste esinumbrit Martin Helmet ning praegust Euroopa Parlamendi liiget, EKRE nimekirja ankrumeest Jaak Madisoni.

Läbinähtav on selle vastandamisega süvariigi eesmärk tekitada blamaaži Martin Helmele kui erakonna juhile ning jõuda kaugema eesmärgina neile tülika EKRE likvideerimiseni.

Olgu siinkohal alla joonitud, et Martin Helme ei kandideeri nn peibutuspardina, vaid ta on algusest peale rõhutanud, et soovib Euroopa Parlamenti minna ja aktiivselt ühises konservatiivide peres jõujooni muuta.

Samal ajal ei takista see tegevus jätkata tal ka erakonna juhina, mida on näidanud mitme erakonna kogemus Euroopas.

Delfis propagandisti Herman Kelomehe poolt EKRE ja Martin Helme vastu käivitatud infooperatsioon kätkeb endast sõnumit, et kui küsitlustes populaarne Jaak Madison saab Martin Helmest rohkem hääli, jääb Martin Helme justkui häbisse ja peab erakonna esimehe koha Madisonile loovutama.

Loomulikult ei kirjutata selles valguses, et samuti Euroopa Parlamenti kandideeriv Isamaa esimees Urmas Reinsalu jääb või ei jää häbisse, kui temast populaarsem nimekirjakaaslane Riho Terras teda edestab. Kas sel puhul peaks Isamaa Terrase erakonna esimeheks valima?

Või seda, et kui Mihail Kõlvart peaks nurgas punastama kui Jana Toom temast rohkem hääli kogub.

Sellised spekulatsioonid on mõistagi nii ebaloogilised ja läbinähtavad, et ei suuda EKRE toetajaid kõigutada, kuid kindlasti suudavad vett sogada ning ajakirjanduse tõsiseltvõetavust järjekordselt vähendada, kus erilist ruumi enam allpool ei olegi.

Igatahes on kaugele näha, et Euroopast on tulnud korraldus päriselt rahvuslikud erakonnad tühistada ja hävitada, et rahvusriikide suveräänsusel ei oleks enam mingitki lootust. Ja nende käpikud meedias on asunud tegutsema. Ei saa olla nii naiivne, et uskuda nagu oleks sellega infooperatsioonidel lõpp. Vastupidi.

Põhjust rapsimiseks on, sest rahvuslikud jõud Euroopas on tõusuteel ja liberaale kammitseb kabuhirm.

 

Uued Uudised