Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Autoomanike liit pettus tõsiselt Isamaas

-
26.04.2024
Tallinna tänavad
© Uued Uudised

Kahepalgeline Isamaa on jutumees Urmas Reinsalu eestvedamisel küll pidurite ja sumpsidega lokku löönud automaksu ümber, kuid peale kära ei tule sealt midagi, nagu ikka. Isamaas pettunuid tuleb aina juurde.

Viimasel ajal on nii mõnigi EAOLi liige küsinud nii endalt kui liidu juhatuselt, et kas Tallinna uue võimuliidu sünni valguses saame ikka kindlad olla, et riigis (justkui) opositsiooni vedav Isamaa erakond automaksu osas enda lubadustele riigis võimule saades ikkagi kindlaks jääb. Mindi täna ju Tallinnas saaki jagama autoomanikke vaenavate reformierakondlaste, sotsiaaldemokraatide ja e200listega.

Vaadates seda, kuidas Isamaa lubab Eesti kuulsaimal kastirattaoraval peale paaripäevast sisseelamist pühveldada ja inimesi solvata, ei jää Isamaa usaldusest autoomanike silmis küll üleliia palju alles.

Priit Tammeraid, Eesti Autoomanike Liidu juhatuse esimees, kirjutab Õhtulehes, et koalitsiooniläbirääkimiste ajal saatis Eesti Autoomanike Liidu (EAOL) juhatus Isamaa esimehele Urmas Reinsalule ja erakonna Tallinna piirkonna juhile Riina Solmanile kirja, kus pööras tähelepanu tõsiasjale, et alles hiljuti Tallinnas jõustunud kiirusepiirangud on ebamõistlikud ja peavad minema tagasipööramisele. Kas autojuhtide eest tõesti seisti? Kahtlane!

„Avalikult Isamaa lubaski autojuhtide eest seista, kuid läbirääkimistelt tuldi tagasi siiski tühjade pihkudega. „Kolm ühe vastu“, „võimatu missioon“ ja „hea, et niigi läks“ olid põhjendused, mida kuluaarides õigustuseks toodi. Nimelt pidas nelikliidu kaalukeel enda suureks teeneks tõsiasja, et koalitsioonilepingu kohaselt uusi kiirusepiiranguid ei kehtestata ja olemasolevate tõhusust „analüüsitakse“,“ lisab Isamaas pettunu.

Ta lisab: „Ilmselt tajusid Isamaa juhtfiguurid juba enne, et kastiratturite, padusotsialistide ja näota e-kahesajalistega saabki sõlmida vaid koalitsioonilepingu, mille kohaselt istutatakse edaspidi igasse tänavaauku lill, tagatakse putukate liigirikkust linnaruumis niitmata haljasalade ja putukahotellidega ning kus sotsiaaldemokraatide madala piirkiirusega utoopia põimub ühe oravapartei abilinnapea arusaamaga, et maal ei tohiks ükski inimene elada ning et elukaaslase koht teatrist koju naastes peab ilmtingimata olema läbiligunenud Hiina päritolu kastiratta kastis.“

 

Loe lisaks:
https://www.ohtuleht.ee/1105522/isamaas-pettunud-autoomanikud-kas-siis-nii-meie-huvide-eest-tallinna-koalitsioonis-seistaksegi