Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reitinguagentuuride protsendipunktid hakkavad enne valimisi valitsejatele soodsamas suunas liikuma. Nagu ikka

-
26.04.2024
Nii arvab rahvas, aga reitingutes see miskipärast ei kajastu.
© UU

EKRE Lõna-Eesti poliitik Mati Kuklane märgib oma sotsiaalmeediapostituses, et enne valimisi hakkavad reitinguagentuurid juba traditsiooniliselt võimuparteidele ja meedia soosikutele kõrgemaid numbreid välja pakkuma.

“Valimiste lähenemist on tunda nii maas, vees kui õhus. Reitinguagentuuride protsendipunktid hakkavad liikuma ja ikka valitsejatele soodsamas suunas.

Tegelased, kes on viis aastat europarlamendis püksitagumikke kulutanud ja Eestile ebasoodsate otsuste poolt hääletanud, on jälle “populaarsust” kogumas. Kuigi nad kuuluvad samadesse erakondadesse, kes Eesti on viinud enneolematusse demograafilisse, majanduslikku ja finantskriisi, on ülipopulaarsed ja loodavad, mis loodavad, tänu e-valimistele ja rahva rumalusele, saavad jälle oma armastatud tegevuse, ehk Eesti hävitamisega jätkata.

Ajakirjandus leiab EKRE-st väljavisatud liikmeid ja nende halleluujat võime igapäev nende üllitistest lugeda. EKRE juhatuse liikmena võin kindlalt väita, kedagi pole kergekäeliselt vähemalt viimase aasta jooksul välja visatud ja kui seda on tehtud, siis põhjusega.

Nn. politoloogid ennustavad, et momendil kaks populaarsemat erakonda EKRE ja Isamaa saavad kumbki ühe koha, Eesti riigi allakäigu arhitektid sotsid ja Reformierakond kumbki 2 kohta ja keskerakondlane (putinist Jana Toom) 1 koha. Europarlamendi kohad on jagatud, miks üldse seda valimiste farssi korraldada?”