Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

MEEDIAVALVUR: aga äkki nad ongi kõik sellised?

-
27.04.2024

Viimastel päevadel on siinne „vene maailm“ ja Venemaa propaganda jälle aktiviseerunud seoses Tallinna „pronksiöö“ tähtpäevaga. Aetakse kelbast, et tegemist oli mingisuguste „antifašistide protesti“, mitte Kremli poolt linnale ja eestlastele kallale utsitatud marodööride ja huligaanidega.

“Vene maailma” ja FSB organ Baltija.eu kirjutab:

„27.aprillil nõndanimetatud pronksiöö 17-ndal aastapäeval, kui eesti politsei teostas operatsiooni Sõdur-vabastaja memoriaali demonteerimise vastaste antifašistliku manifestatsiooni vastu ja selle käigus oli tapetud meie kaasmaalase Dmitri Ganin, asetasid Saatkonna diplomaadid lilled tema hauale Mustvees. 2017. aastal sulgesid eesti võimud uurimise aegumise ettekäändel, kuid sundida unustama kuritegu ei õnnestu mitte kellelgi“.

Tolle Ganini surm on tegelikult aprillirahutusi õhutanud Kremli ja vene provokaatorite saatkonna südametunnistusel. Noor Putini alam Peipsi kandist läks rüüstama asukohamaa pealinna ja sai viga. Vene terrororiik tapab iga päev tuhandeid ukrainlasi, naisi ja lapsi, ja veel midagi mögiseb, et „ei unusta“. Sõjakurjategija Šoigu teatas paar päeva tagasi, et venelased tapsid sõjas juba pool miljonit Ukraina armee poissi.

Ja need sadistid ja vägistajad räägivad midagi mälestusest.

+ + + + + + +

Üks jälgimaid inimesi selles maailmajaos on kahtlemata Dmitri Kiseljov. Mees, kes on juba aastaid õhutanud sõda, genotsiidi ja inimsusevastaseid kuritegusid, mürgitades sadade miljonite „vene maailma“ üksuslaste aju ja hinge. Ta lubas muuta Ameerika Ühendriigid „radioaktiivseks tuhaks“ ja muutis Venemaa telekanalid ohjeldamatu fašistliku propaganda keskusteks.

Loomulikult on selline inimene pälvinud Vladimir Putini ja patriarh Kirilli erilise tänu.

Moskva Patriarhaadi ametlik portaal avaldas just õnnitluse „Püha patriarh Kirilli õnnitlus infoagentuuri „Rossija segodnja“ D.K. Kiseljovile 70-aastaseks saamise puhul“.

Selles on öeldud:

„Lugupeetud Dmitri Konstantinovitš!

Võtke vastu õnnitlused tähendusrikka tähtpäeva ehk 70-aastaseks saamise puhul.

Peaaegu pool sajandit töötate te ajakirjanduse tandril, näidates kõrge professionalismi ja vastutuse, põhimõttekindluse ja suure töövõime eeskuju.

Nüüd, juhtides riigi üht kõige autoriteetsemat uudisteagentuuri, teete Teie koos kolleegidega palju Venemaa tõelise autoriteedi ja tema rahvushuvide kaitseks, riigisiseste ja rahvusvaheliste sündmuste objektiivseks kajastamiseks, teete olulise panuse traditsiooniliste vaimsete ja kõlbeliste väärtuste kinnistamisse kaasaeglaste ellu.

Olen Teile tänulik Teie poolt juhitud agentuuri viljaka koostöö eest Vene Õigeusukirikuga, mis, nagu ma loodan, areneb ka edaspidi.

Tähistades Teie teeneid ja seoses 70-aastase juubeliga pean õiglaseks austada Teid püha Sergi Radonežski ordeniga (I järk).

Soovin Teile tugevat jõudu ja hingestatust, Jumala abi edaspidiseks riigi ja kaaskodanike teenimiseks.

Lugupidamisega,

KIRILL, MOSKVA JA KOGU VENEMAA PATRIARHH“

Üks genotsiidi õnnistaja õnnitles ja autasustas teist genotsiidi õhutajat.

+ + + + + + +

Venemaa tühistas „surematu polgu“ zombide defileed Venemaa linnades, kartes kallaletungi sõjast laostatud venelaste endi poolt. Välismaal elavaid „venemaailmlasi“ aga utsitatakse meelt avaldama, sest seal kaitseb putinlikke rašiste vaenuliku Lääne seadus ja politsei.

„Suurbritannia ja Põhja-Iirimaa venekeelse kogukonna nõukogu jätkab 2020. aastal alustatud aktsiooni „Surematu polk minu aknas“. Nõukogu kutsub kaasmaalasi ühinema aktsiooniga ja mälestama oma Kangelasi pereringis, sest mälestus nende kangelasteost on iga meie inimese isiklik perekondlik ajalugu. Et osaleda aktsioonis „Surematu polk minu aknas“, on vaja: 1. Asetada oma korteri või maja aknale Suure Isamaasõja osaleja foto koos Võidu Lipu fotoga; 2. pildistada akent koos Kangelase pildiga; 3. Jagada pilti oma sotsmeedia leheküljel #БессмертныйПолкВМоемОкне.“

Venelane jääb ka Põhja-Iirimaal venelaseks.

Lootusetu.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: milleks kiievlastele üks lamedaks istutud tagument?