Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Kaja Kallas õhutab viha Võrumaa rahva vastu

-
02.05.2024
Viha näos ennustab võrokestele kättemaksu.
© UU

Peaminister Kaja Kallase tegevuses ilmneb üha rohkem usk oma eksimatusesse ja soovimatus vastutada oma tegude tagajärgede eest ning sellest lähtuvalt poliitperekonnale omane kättemaksuhimu nende suhtes, kes on teda kritiseerinud.

“Kremli agendi” kaigas on hetkel Eestimaal populaarseim löögiriist oponentide pihta ja seda käsitseb peaminister osavalt, lajatades mitte Putinit valivate Vene kodanike, vaid oma kodude pärast mures olevate eestlaste pihta.

BNS kirjutab: “Peaminister Kaja Kallase sõnul on ta mööda Eestit inimestega kohtudes tõdenud, et Võrumaal on levimas valeväited, mis kõlavad kui puhas Vene propaganda.

Kallase sõnul teeb see muret ning sellise väärinfo eesmärk on inimeste hirmutamine ja viha õhutamine Eesti liitlaste vastu.”

Ennnasttäis peaminister pole võimeline hoomama, et ta lõi haavu oma kodu armastavate inimeste südametesse, tituleerides neid selle eest juba varemgi Kremli agentideks – tema valitsus vastandas sisuliselt riigikaitse ja eestlaste kodutunde.

Ta ei saa aru ka sellest, et just selline poliitika teeb inimesed vihaseks ja seetõttu ei võeta teda ka hästi vastu. Kuldlusikas suus takistab mõttekäiku.

Nüüd maksab Kaja Kallas Võrumaa rahvale kätte ja poleks imestamapanev, kui maakond jääb nüüd ilma igasugustest investeeringutest ja muust toetavast. “Ilmeksimatud” ei andesta.

On kellelgil ette öelda juhus, kui Kaja Kallas oleks tunnistanud, et miski läks nii, nagu ei oleks pidanud?

Uued Uudised