Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

MEEDIAVALVUR: Delfil kama, kas Ernits või Espak

-
09.05.2024
KUVATÕMMIS

Delfi suur üksmeelne toimetus viib praegu läbi EKRE vastu kohe mitu VALIMISEELSET infooperatsiooni korraga – Jaak Madisoni paljastuse, Peeter Ernitsa & Urmas Espenbergi paljastusi (nn „Ernitsbergi striptiis“ – I.M.) jne. Ja vahel nõnda kiirustab järjekordse oopusega, nagu oleks ülemuse kubemes kirpu püüdmas, et ajab segi nimed, riigid, aastaajad, pudru ja kapsad. Peaasi et kiiresti läsu maha panna.

Kullakesed, teie käed on nii seda räpast tööd täis, et te hakkate rutates komistama lausa tasasel pinnal kõige naljakamal moel.

Täna ilmus Delfis lugu, mille pealkirjas väideti, et „endine EKRE liige Peeter Espak“ süüdistab Martin Helmet… Ei hakka siin tsiteerimisega paska levitama, mainin vaid, et ma ei tea, kuidas on võimalik astuda välja erakonnast, mille liige inimene pole olnudki. Siin paar kuvatõmmist Delfi loost.

Väidan, et pildil ei ole Peeter Espak. Kuigi mine hullu tea: kui kardinali käsilased pidasid kinni d’Artagnani pähe Athose ja siis süüdistasid teda selles, et ta ei ole kohe öelnud, et ta pole d’Artagnan, vastas Athos, et küsis ikka üle, et kas nad on ikka kindlad selles, et ta on d’Artagnan. Ametnikud hakkasid kõik karjuma, et on selles surmkindlad. „Ma ei hakanud nendega vaidlema. Pealekauba võisin ma ju ise eksida,“ ütles Athos rahulikult.

Selle peale hakati teda süüdistama selles, et ta „solvab kohtu väärikust“.

Kulla Delfi, ma mitte mingil määral ei solva seda, mida pole teil olemas. Pealekauba võin ma ka eksida ja pildil ongi Peeter Espak.

Äkki on nad kogunisti suur ja väike Peeter, mine hullu tea. Äkki ka Peeter Võsa ja Peeter Volkonski on üks ja seesama isik. Peame teid uskuma, sest meie peavoolumeedia on ju Euroopa professionaalseim ja ausaim meedia. Mitte ilmaasjata ei maksa Kaja Kallase valitsus nii priskeid alimente.

Meie taskust, kõigi Delfi mittetellijate taskust.

Geniaalne ju.

Ivan Makarov