Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Aafrika invasioon toimub ka Venemaal, kuid seal teatatakse, et BLM-i musta revolutsiooni ei lubata

-
31.07.2020
Venelased muigavad, et paarikümne aasta pärast näeb Kubani kasakate ansambel välja selline.
© img3.nevesta.info

Eestis teatakse Venemaa siseolukorrast suhteliselt vähe – samas on sealsed protsessid sageli sarnased Läänes toimuvaga, kuigi ka erinevused on suured.

Nii ronivad ka neegrid väga aktiivselt Venemaale, ühest küljest võimalusi otsima ja teisalt lootusega sealt edasi Läände pääseda. Ainult et Venemaa ei kohtle musti nii hellalt nagu Lääs – sama on kõigi migrantidega, keda sallitakse vaid siis, kui nad oma kasulikkust tõestavad. Teised saavad karmi kätt tunda.

Ka Eestil on Venemaalt lähtuva Kolmanda maailma invasiooniga kogemusi – üle kagupiiri on tulnud nii aafriklasi kui asiaate, sest idanaabri juures elab ohtralt sisserändajaid Vietnamist, Bangladeshist, Iraagist, Afganistanist, Kesk-Aasiast ja mujaltki. Üks esimesi kuulsa Vao pagulaskeskuse asukaid oli vene keelt rääkiv sudaanlane, kes tüdines Venemaa olelusvõitlusest ja lootis Lääne lihapottide juurde pääseda.

Kui Venemaal toimus jalgpalli MM, lasi idanaaber jalgpallisõpru sinna nn fänniviisaga. Kuna meeskondade seas oli mitu Aafrika tiimi, siis tormasid sinna kokku tuhanded neegrid, kes üritasid 2018. aasta lõpuni sealt Läände pääseda – paljud peeti kinni ka Eesti, Läti, Soome, Leedu ja Poola piiridel.

Netikeskkond fishki.net kirjutab sellest, kuidas Vene võimud püüdsid aafriklasi Krasnodari krai Anapa kuurortlinnas. Peeti kinni kümmekond neegrit, kes müüsid rannas puhkavatele inimestele igasugust träni. “Ei mingit BLM-i!” kõlab pealkiri.

Selliseid reide korraldatakse Anapas sageli ja aafriklasi on nahavärvi pärast kerge tabada, pealegi müüvad nad suveniire kõige käidavamates kohtades. Kinnivõetud viiakse ülekuulamiseks migratsiooniosakondadesse, et selgitada välja nende õigus elada ja töötada Venemaal.

Aafriklasi aitavad püüda kohalikud kasakad ja rahvamalevlased. Kohalikus sotsiaalmeedias kirjutatakse: “Politsei võttis jälle neegreid vahele ja keegi ei põlvitanud nende ees!”

Paljud aafriklased on tulnud tudengiviisaga. Alles selle aasta sügisest saavad täiskohaga päevases õppes õppijad, kes on saabunud riikidevaheliste lepingute alusel, õiguse töötada selles regioonis, mille ülikoolis nad kirjas on. Praegu nad seda teha ei tohi, eriti aga avalikus ruumis äri ajada.

Väga palju aga tabatakse dokumentideta aafriklasi, nii täiskasvanuid kui ka lapsi. Kui vaadata, kust tulevad võõrad Venemaa lähistroopilisele rannaribale Tamanist kuni Sotšini, siis avanev pilt on kirju.

Kamerun, Tšaad, Gabon, Nigeeria, Madagaskar, Kongo, Ekvatoriaal-Ginea ja paljud teised maad kogu Aafrika kontinendilt – “mitte ükski koroonaviirus ei takista neid Venemaale ümber asumast”, nagu kirjutab fishki.net.

Anapas ja selle ümbruses on neegrid juba kanda kinnitanud. 25 kilomeetri linnast, Sukko orus, on ennast sisse seadnud tõeline aafriklaste küla. Neid on ohtralt ka randades, kus nad nõuavad raha isegi nende pildistamise eest.

Poole suve jooksul on ebaseadusliku tegevuse eest karistatud 80 migranti, trahvid ulatuvad 2000-5000 rublani. Sellised meetmed aga ei lõpeta neegrite laiutamist, vaid nende sissetung laieneb päev-päevalt, nenditakse artiklis.

Allikas: fishki.net