Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

BLM on asunud maksu koguma ja ärisid oma personaliga üle võtma

-
04.08.2020
Protestijad.
© Scanpix

Ameerika Ühendriikides esitas mustade elude eest seisev liikumine BLM Louisville’is asuvatele restoranidele ja ettevõtetele rea nõudmisi, millega rõhutakse nn sotsiaalsele õiglusele ja „mustade vabadusele“ ning mis sisaldavad ka korraldust, et mittevalgete juhitud organisatsioonidele tuleb teha „annetusi“. Lisaks nõuab Louisville’i BLM ettevõtetelt töötajate ning teenusepakkujate rassikvoote ning riietumisreeglite kohandamist.

Kirja teel esitatud nõudmised sisaldasid ettepanekut anda 1,5% oma tulust kohalikele „mustade juhitud mittetulundusühingutele või organisatsioonidele“, inventari soetamist mustanahaliste jaemüüjate käest vähemalt 23% ulatuses, „mitmekesisuse ja kaasamise“ koolitust kõigile töötajatele ja vasakpoolsete sõnumite nähtavat esitlemist.

Louisville’i restoranidele saadetud nõudmised sõnumiga: „Te ei saa peatada revolutsiooni“ olid jagatud kolme kategooriasse –  A, C ja F –  ning näiteks F-kategooria tähendab, et ettevõte ei ole mustade kaasamiseks turvaline paik.

Nõudmistele mitteallumise korral ähvardati ettevõtte omanikke näiteks negatiivsete sotsiaalmeedia kampaaniatega, avaliku boikotiga, nähtavate ja meedias kajastatavate meeleavalduste ning ettevõtte juures istumistega ja laudade või müügilettide paigaldamisega ettevõtte juurde, eesmärgiga pakkuda samasuguseid või võrreldavaid teenuseid/kaupu.

Kuuba toite pakkuva restorani La Bodeguita de Mima omanik Fernando Martinez nimetas BLM-i nõudmisi maffia stiilis väljapressimiseks. Martinez kirjutas oma Facebooki lehel: „Elus jõuab kord kätte aeg, mil tuleb avaldada vastupanu ja seista oma veendumuste ja uskumuste eest… Kõigil headel inimestel tuleb see hukka mõista. Kuidas on võimalik [õigustada] ebaõiglust veel suurema ebaõiglusega?“

Kohalik kuubalaste kogukond korraldas eelnevalt rüüstatud Martinezi restorani toetuseks meeleavalduse. Nende sõnul oli restoran sattunud vandalismi ja väljapressimise ohvriks.

Allikas: Breitbart