Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti meediale: senati raport Hunter Bideni kohta on kordades huvitavam kui Louis Freeh` kohta käiv

-
26.09.2020
Vasakäärmuslasest isa korruptandist pojaga: Joe ja Hunter Biden.
© Scanpix

Eesti peavoolumeedia on hoolega tegelenud Louis Freeh n-ö paljastamisega ja kirjutanud muuhulgas ka ühest Freeh kohta kokku pandud senati komisjoni raportist. Ent senati komisjoni raport selle kohta, kuidas demokraatide presidendikandidaadi Joe Bideni poeg Hunter Biden on teinud suurtes summades ülekandeid seksiäriga tegelevatele inimestele, on jäänud meie peavoolumeedial millegipärast kahe silma vahele.

Kolmapäeval avalikustatud senati komisjoni raport väidab nimelt, et Hunter Biden „on saatnud summasid USA-s elamisluba mitte omavatele välismaise päritoluga naistele, kes on Venemaa ja Ukraina kodakondsed ja kes seejärel edastasid Hunter Bidenilt saadud summad Venemaal ja Ukrainas asuvatele isikutele“. Andmete kohaselt on mitmed neist ülekannetest tehtud isikutele, kes on seotud Ida-Euroopas prostitutsiooni ja inimkaubanduse ringkondadega.

Süüdistused sisaldavad ka viidet võimalikule kriminaalsele tegevusele ja väljapressimisele, millega on olnud seotud nii Hunter Biden kui ka teised Bideni pereliikmed. Raporti kohaselt kinnitavad olemasolevad allikad otseselt, et Hunter Biden „on saatnud tuhandeid dollareid isikutele, kes on olnud seotud kas: 1) võimaliku inimkaubanduse vahendamisega; 2) täiskasvanut meelelahutustööstusega; või 3) prostitutsiooniga“.

Ei Hunter Bideni advokaadid ega ka Joe Bideni kampaaniameeskond ole raportit kommenteerinud ega järelepärimistele vastanud

Allikas: The New York Post