Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sooneutraalsusdemokraatia kukkus Afganistanis läbi, võitis Kalašnikoviga pühasõdalane

-
15.08.2021
Taliban on taas võimul.
© Scanpix

Pärast pikki sõja-aastaid on järjekordne kodusõda Afganistanis jõudnud äärmusislami võiduga lõpule, kuid Lääs ei suuda veel kuidagi paratamatust tunnistada – pärast Bideni seljakeeramist kukkus pseudoliberaalse demokraatia reeglite järgi kokkuklopsitud riigivõim sealmail ruttu kokku.

EKRE poliitik Anti Poolamets kirjutab: “Afgaani sõjaväe ülesehitamist on USA toetanud 88 miljardiga. Kui lääneliitlased ära läksid, selgus, et keegi ei võitle. Sedasi juhtub, kui hakatakse uskuma iseenda sisendatud muinasjutte, et Afganistan on liitlaste abiga progressiivsemaks muutunud. Aga ei, ikka keskaeg, äärmusislam, hõimuühiskond ja narkoäri, millele on juurde poogitud Kalašnikovi automaat.”

Anti Poolametsa jutt on selge kui allikavesi, aga liberaalid jätkavad soigumist, mis väljendub pealkirjades: “Eesti soovib Afganistani teemal ÜRO julgeolekunõukogu eriistungit” ja “Paet: Talibani režiim võib peagi tallata Afganistani naiste õigustel”.

Selliste juttude peale võib öelda: te teadsite aastaid väga hästi, milline näeb välja islamism, milline on tema mõju ja kui ohtlik ta on, aga te lubasite tal kinnistuda mitte ainult islamimaailmas, vaid ka Lääne ühiskonnas, mille tunnistajaks on president Macroni poolt ohuks tunnistatud islamiseparatism Prantsusmaal, sisserändajate kuritegevus Rootsis, terrorism Läänes ja islamisõjad Barkhane missioonipiirkonnas.

Nüüd, kui Taliban võidutseb, kutsub paavst dialoogile ja NATO ütleb, et poliitiline lahendus Afganistanis on pakilisem kui eales varem. Kus te olite siis, kui Biden ameeriklased ära koju viia lubas – oli ju teada, mis juhtuma hakkab? Mida mõtles president Kaljulaid mõne kuu eest Afganistanis naistega vesteldes – kas neile tollal öeldud toetavad sõnad pole täna reetmine?

Liberaalide seltskond vahutab ilmselt pikka aega, aga ilmselge on see, et Itta läänelik demokraatia ei sobi ega ole kunagi sobinud. Kui seda üritatakse sinna eksportida, tekivad uued Talibanid, sest see libaliberaalne demokraatia koos homoagenda, sooneutraalsuse ja -vahetusega, pseudosallivuse, seksuaalse kõikelubatavuse ja vaikse hiilimisega neomarksistliku totalitarismi poole ajab tugeva traditsionalismiga Idamaad tükk maad kiiremini oksele kui praeguseks olematusesse kadunud tõeline Prantsuse revolutsioonist sündinud humanism ja demokraatia.

Proovigu Bideni-USA ja Euroopa Liit edaspidigi eksportida oma “väärtusi”, mis muudavad inimesed sootuteks ja sigimatuteks ning rahvused ja rassid olematuks mistahes kohta väljaspool oma piire, ja pendli teisest äärmusest tõusevad uued Talibanid, mis kannavad endas usufanatismi külma hingust – sellised äärmuslollused sünnitavad vastupanu teisest äärmusest.

Ilmselgelt ei vii Lääs Kolmanda maailma riikidesse enam mitte demokraatiat, vaid nn uusväärtusi (üsna ruttu hakatakse valitsustelt nõudma homoabielu seadustamist), hõimuühiskonda aga neomarksismi väärtusi naljalt ei juuruta – ta hakkab vastu.

Kas NATO missioonidel Kolmandas maailmas on üldse mõtet, kui see organisatsioon näeb välja selline: NATO valmistub minema lahingusse vikerkaarelippude all

Mis aga puutub massimigratsiooni Afganistanist, siis ilmselt kestab see vaid kuni Talibani võimu kinnistumiseni (mis võib tähendada miljoneid), kuid hiljem ei lase totalitaarne režiim enam kedagi lahkuda.