Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lugeja kirjutab: kõiges on süüdi neli aastaaega ja …

-
01.07.2024
Kolm lõvi
© UU

Meie meedia on tubli, väga tasemel! Mind, tavalist alandlikku ja lojaalset riigikodanikku, kes julges kunagi Delfi kommentaariumis avaldada oma arvamust, tsenseeriti ja piirati nii ära, et vastukäiguks ma loobusin. Polegi hullu, hea meediavalvur Ivan Makarov valgustab kokkuvõtlikult kõike, mida vaja.

Imelikud asjad toimuvad. Riigivargad, laevahangetega sahkerdajad on pääsenud. Ja seda koos hüvitistega! Kui asi algas, asuti neid laevukesi Türgist(!) tellima, oli mulle pilt selge. Nagu siis, kui Lehtme tegi riigikogus teatrit, pisaratevooru. Ent mida tegid meedia, prokurörid, kohtuonklid? Kui Helme Mart kunagi poetas et midagi on mäda, on vaja “värsket verd”, oli kogu riigi ladvik, eesotsas “president” Kerstiga hüsteerias.

Siis panid lapsed ühe tehase järjekordselt pausile, roheaktivistid ruulivad! Ainult riigike on rahahädas – pole sissetulekuid. Jätkub suurriigi mängimine, tohutu vägi muidusööjaid mittetulundusühinguid, sihtasutusi, endisi “presidente” jne. jne. vajab nuumamist.

Kajake läheb nüüd Euroopa Liitu kõrgele kohale. Edukalt läbiviidud plaan. Kogu elu on selle nimel ju kulgenud. Homoperekonnaseadus, rohehullud…, kõik selleks et Euroopale “meeldida”!

Elu on ju muutunud lõbusamaks, on paremaks! Annab matsirahvast maksustada veel küll ja küll.

Käibemaksu tõsta, penskareid tuleb hakata raputama, nagu kunagi juba Mart Laar ette pani.

Leedukad, pahad, pikendasid pankade maksustamist, ikka 0,25 miljardikest ja 0,5 miljardikest Leedu riigikassasse. Üldse need leedukad ei mõtle kuidas küll rootslased nüüd hakkama saavad.

Aga jah, niikuinii on kõikides meie hädades süüdi neli aastaaega ja Helmed! Aamen.

 

J.T.