Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tõde tuli päevavalgele: pärast häälte ülelugemist osutus Michigani Antrimi maakonnas võitjaks siiski Trump

-
21.12.2020
Trumpi toetajad Michiganis.

Michigani osariigi Antrimi maakonnas läbiviidud häälte käsitsi ülelugemine pööras maakonna valimistulemused peapeale ja võitjaks osutus Joe Bideni asemel Donald Trump. Detroiti Free Press andmetel näitas ülelugemine, et Trump kogus 9759 häält ja Biden 5959.

Tegemist on juba kolmanda korraga, mil selle väikese maakonna valimistulemusi parandatakse. 3. novembri valimisõhtul paistis Bideni võit olevat kindel – ta juhtus umbes 3000 häälega. Kaks päeva hiljem muutis Antrimi maakond valimistulemusi ja teatas, et võitja on president Trump umbes 2500 häälega. Seejärel teatati, et Trump võitis ligi 3800 häälega. Möödunud nädalal läbiviidud audit lisas Trumpile veel ühe hääle ja vähendas Bideni häälesaaki 11 võrra.

Maakonna ametnike väitel oli esialgu väljakuulutatud Bideni võidutulemus n-ö inimlik eksimus.

Ka Antrimi maakonnas kasutati Dominion Voting Systemsi hääletusmasinaid ja tarkvara, mille osas on kerkinud üles mitmeid kahtlusi ja mida vabariiklased on süüdistanud tahtlike tõrgete tekitamises.

Detsembri alguses uuris Dallases asuv Allied Security Operations Group (ASOG) valimistel kasutatud masinaid ja tarkvara ning hiljuti avalikustatud raporti kohaselt on Dominioni tarkvara tõrkemäär 68%.

„Föderaalse valimiskomisjoni poolt paika pandud lubatud tõrkemäär on 250 000-st sedelist üks (0,0008%). Meie uuringud näitasid tõrkemäära 68,05%. Seega on valimiste turvalisuse ja aususe seisukohast võetuna tegemist olulise ja fataalse veaga,“ seisab raportis „Antrimi maakonna 2020. aasta valimistulemused ei ole sertifitseeritavad. Tegemist on masina ja/või tarkvara veaga, mitte inimliku eksitusega.“

Allikad: The Epoch Times, The Western Journal

Loe ka USA valimistel tegi Dominion Voting Systemsi tarkvara „inimlikke eksitusi“ Bideni heaks ja USA valimisraport: Joe Biden oli vastu ootusi edukas seal, kus kasutati teatud tarkvara