Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lugeja: kui inimene on otsustanud vaktsiinist hoiduda, siis kas talle üldse on ühiskonnas kohta?

-
06.12.2021
Kui inimene on otsustanud loota ainult oma immuunsussüsteemile, siis kas talle on veel kohta päikese all? Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

“Täna hommikul autoga sõites kuulasin ühte Eesti raadiojaama, kust kõlas jõulumuusika, aga sellist õilist jõulutunnet see kahjuks ei tekitanud, kuna saatejuhid ajasid suust sellist piinlikku kelbast välja, et ma vist enam ei taha selliste normaalsete inimeste mõnitajate raadiot kunagi kuulata (kiideti politseid, ülistati vaktsiinipasse ja halvustati-naeruvääristati inimesi, kes ei nõustu covidi-terroriga).

Tabasin ennast samal ajal mõttelt, et ma ei saa ju mitte kunagi endale seda vaktsiinipassi, samas kui Kaja Kallas ütleb, et vaktsiinipassid on tulnud selleks, et jääda? Sulgesin raadio ja sõit jätkus vaikuses!

See teeb kurvaks ja tekitab stressi, depressiooni ja pingeid, kui sa pead kogu aeg tundma valitsuse poolset ohtu, et millise inimeste vastase seaduse/korraldusega nad järgmisena välja tulevad?

Kuhu me oma eluga jõudnud oleme, “hoiame ühiskonna avatud”, aga kas ikka hoiame ja kui hoiame, siis millise hinnaga?

Mida see kõik siis minu jaoks tähendab? See tähendab seda, et kui kehtestatakse idiootseid seadusi ja piiranguid, siis võib olla, et varsti ma ei saa enam mitte kuskile minna?

Jah, tõesti, kui ei saa reisida, teatrisse, kinno, restorani, siis on ausalt öeldes minul sellest suht ükskõik, aga kui ka kõik muu saab olla keelatud (arstiabi, toidupood, tööl käimine, jne) – ühesõnaga absoluutselt kõik, siis mis saab edasi?

Fakt on see, et ma ei kavatse ka relva ähvardusel ennast vaktsineerida, siis mis te hakkate mind trahvima ja panete vangi või lähevad minusugused kohe seina äärde ja “kõlab käsk – laske-laske, lendab kuul – hinge-hinge…”?

Ütlen ausalt, et ma ei nõustu ennast ollusega vaktsineerima ka siis, kui te mulle 100 miljardit eurot pakute! Öelge mulle, palun, et mida ma siis tegema pean, mis saab edasi, kuidas jääda ellu, ilma et ma peaksin enda peal katsetama teie “vaktsiini”?

Selgitage mulle, miks ma peaksin ennast laskma ära mürgitada, lubama enda tapmist ollusega ja seda ainult sellepärast, et covidi-terroristid seda tahavad-nõuavad, miks? Miks ma peaksin seda lubama? Ei lubagi, siis järelikult…!

Millist lahendust olukorrale näeb Kaja Kallase valitsus?”

Uute Uudiste lugeja, murelik Eesti riigi kodanik