Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Uskumatu, aga tõsi: “soolise voolavuse” ideoloogia on Eestis viidud meditsiini ja riigi tasemele

-
26.08.2022
Kellele on vaja, et tänavatel liiguksid sellised, kelle puhul ei saa aru, kes ta on?
© Scanpix

Normaalne riik ei tohiks teha propagandat, mis on vastu looduse seadustele, vaid kõrvalekaldeid tuleks käsitleda pelgalt meditsiinilisel tasemel – aga Eesti kaldub üha enam normaalsusest kõrvale ja LGBTQ-agenda on mõjutamas ka arste.

Sest mida muud kui soolise voolavuse propaganda on BNS-i uudis reedel toimuvast Tallinna Laste Vaimse Tervise Keskuse aastakonverentsist „Transsooline noor ja vaimne tervis“. Pange tähele, jutt käib lastest ja noortest, “süvenevast trendist” ja “noore inimese identiteedi kujunemisest”ehk “Eksperdid vaatlevad transsooliste noorte vaimse tervise muresid”.

„Transsoolised noored on Eestis olemas ja see on süvenev trend üle maailma,“ selgitas keskuse  juhataja doktor Anne Kleinberg seekordse aastakonverentsi teema ja osalejate valikut. „On oluline tuua kõik osapooled ühte infovälja, sealhulgas tutvustada patsiendi vaadet, et abistajad mõistaksid paremini noore inimese identiteedi kujunemist ja aitaksid tal õigel ajal teha paremaid otsuseid.“

„Arstidena saame pakkuda ainult tõenduspõhist abi, et ta teeks võimalikult küpseid otsuseid, ja samas peame vältima olukorda, kus pakutav abi või sellest ilma jäämine võiks patsienti kahjustada. Transsoolise noore kasvamine on täis valusaid ja keerulisi hetki, mille suhtes peame ühiskonnana empaatiat kindlasti veel kasvatama“ loetles Kleinberg erinevaid väljakutseid, mida transsoolise patsiendi käsitluses tuleb samaaegselt silmas pidada.

Arstid on seega lülitunud ebateaduslikku uusmarksistlikusse soovoolavusideoloogiasse – millal tulevad arstikabinettidesse plakatid, mis võimaldavad patsiendil kindlaks teha, milline poolesajast variandist mehe ja naise vahel ta on?

Kas kõnealusel konverentsil arutatakse ka noorte hoiatamist soomuutmise riskide eest, sealhulgas võimaluse eest, et hakatakse tegu kunagi kahetsema?

Arst nendib: soomuutjatest pole keegi õnnelikumaks saanud