Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond lõpetab riigi arengu jaoks ülioluliste neljarealiste maanteede väljaehitamise

-
23.09.2022
Neljarealised teed on üliolulised just tiheda liiklusega põhimaanteedel, sest need tagavad rohkem liiklusohutust.
© Uued Uudised

Reformierakond on alati rääkinud suure suuga Eesti arengust, kuid võimule tulles on ta kogu aeg pidurdanud areneva riigi jaoks ülioluliste neljarealiste maanteede väljaehitamist, see aga tähendab liiklusturvalisusest loobumist – neljarealised teed jätavad  tiheda liiklusega teedel ära ühe ohtlikuima manöövri, möödasõidu vastassuunavööndi kaudu.

Postimees teatab: “Praegu käib Tallinna-Tartu maantee kahel lõigul, Võõbu-Mäo ja Kärevere-Kardla vahel, neljarajalise tee ehitus. Pärast nende valmimist tekib neljarajalise maantee ehitusse aga pikem paus, sest eelarves raha napib.” See on siis kingitus Reformierakonnalt Eesti liiklejatele.

“Reformierakonna otsus loobuda neljarealiste põhimaanteede kiirest väljaehitamisest näitab, et uuel valitsusel ei ole mingit regionaalpoliitikat ega majanduspoliitikat. On lihtsalt vimm eelmise valitsuse ettevõtmiste suhtes, mille sõgeda tühistamisega tegelikult karistatakse Eesti inimesi,” on öelnud EKRE esimees Martin Helme.

Kui Martin Helme asus rahandusministrina tööle, võttis ta eesmärgiks ehitada kiiresti välja neljarealised maanteed Tallinna-Pärnu, Tallinn-Tartu, Tallinn-Narva suunal. Sellest saab pikemalt lugeda lugudes Martin Helme: neljarealiste teede ehitust pidurdav Reformierakond karistab Eesti inimesi ja Helme tahab maanteed neljarajaliseks ehitada koostöös erasektoriga

EKRE programmis eelmisteks Riigikogu valimisteks oli kirjas: “Käivitame riikliku ehitusprogrammi ja ehitame kaheksa aastaga valmis neljarealised teed Tallinnast Tartu, Pärnu ja Narvani.” Selles suunas alustati valitsusse pääsedes kohe ka tööd.

Uued Uudised