Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Andres Raid: Suurbritannia uus peaminister ei tea reaalsest elust midagi ja seda on märganud ka meedia

-
26.10.2022
Kuningas ja peaminister.
© Scanpix

Kui keegi kipub arvama, et “Uutes Uudistes“ avaldatud Nigel Farage`i arvamus Briti uue peaministri kohta on kuidagimoodi otsitud või kallutatud, siis on see taas liberaalide eksiarvamus.

„The New York Times“ avaldas artikli, mis peegeldab sama seisukohta, mis ülaltoodud artiklis. Sunak kiitleb sellega, et on ümbritsetud vaid aristokraatide ja väga rikaste inimestega. Ta on rikkam kui kuningas ja ilmselt kaugemalgi rahvast kui kuningas ise.

Maailmalehe artikkel toob ära mõned seigad, mis eda värvikalt tõestavad. Kui alles hiljuti Sunakist bensiinijaamas reklaamilõiku filmiti, siis kaadris olnud Kia Rio ei kuulunud loomulikult Sunakile ning selgus ka see, et Sunaki ei suutnudki ise kontaktivaba maksega hakkama saada, sest ta polnud elus ise millegi sellisega kokku puutunud – nii madalale ei saa ju ometi langeda!

Artikli pealkirigi on märgiline – Sunak britte ei päästa ja peapõhjus ongi tema kokkupuute puudus reaalse eluga ja see „The NYT“ mõttekäik on tõenäoliselt suurest kehtiv ka meie praegustes oludes, kus liiguvad elektrimolekulid ja mõned pensionärid ei pea üldse muretsema.

Andres Raid