Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kummas riigis sõda ikkagi käib, kas Eestis või Ukrainas?

-
19.12.2022
Ukrainas on elektrijaamad puruks pommitatud, Eestis on nad terved. Kuidas siis sõda on süüdi, et meie elekter nii kallis on? . Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Ukraina sõda „algas“ 2021 aasta sügisel. Sest just siis algas elektri hinna järsk tõus ning elektri hinna sellises tõusus olevat loomulikult süüdi Putini sissetung Ukrainasse.

Ukrainas on elektriga raskusi ja hind „laes“, sest Putin on sealsed elektrijaamad puruks pommitanud. Eestis on ka elektriga raskusi ja hind „laes“. Kas keegi on Narva elektrijaamad puruks pommitanud? Huvitav, kes see küll oli?

Eestis oli alles hiljuti inflatsioon kõrgem kui Ukrainas. Putin pingutas kõvasti ja tal õnnestus sellealane esikoht Eestilt napilt üle lüüa. Praegu teeb Kaja oravavalitsus kõik selleks, et see esikoht tagasi saada.

Samas tahaks teada, et kummas riigis siis ikkagi sõda käib? Või on Kaja oravavalitsus Eesti rahvale  hullem kui Venemaa ja Putin Ukrainale?

Mõned kuud tagasi maksis EHTNE Ukraina pass tumeveebis 500 USA dollarit. Tänaseks on selle hind kahekordistunud. Põhjuseks suur nõudlus, ennekõike Venemaal.

Kahjuks ei ole teada, kui suur süü Ukraina passide hinna tõusus on Eesti kontrollimatul põgenikepoliitikal. Aga oma priske panuse sellesse on Eesti ja ta PPA andnud küll.

Heino Harju