Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tosin meesšovinistist apostlit ja Püha Sookvoodi Kolmainsus Eva/Maria/Liimets

-
27.12.2022
Gerli Tali foto

Jõulud lõppesid – ja kohe ilmnesid ka pidupanemise lõppemisest tingitud võõrutusnähud. Õigemini ilmusid, ja kus siis veel, kui mitte EPL-is.

Täna pakuti seal lugemiseks Eva-Maria Liimetsa lugu „Eesti valitsus on soolisele võrdõiguslikkusele käega löönud“. Jah, Liimetsa asemel on nüüd välisministriks Urmas Reinsalu, see on tõsi, ja kingasaamist võib kindlasti interpreteerida kui käegalöömist. Aga kuna keskerakonna ministritele, sealhulgas ka Liimetsale, lõi käega peaminister Kaja Kallas, kes on ka naine, siis tuleks see soolise võrdõiguslikkuse küsimus antud konkreetsel juhul lahendada daamidel omavahel.

„Üheks tõhusaks meetmeks palgalõhe vähendamisel peetakse palkade suuremat läbipaistvust. Teiseks soovituseks on konkreetsete eesmärkidega tegevuskava koostamine,“ väidab Liimets.

Kas tõesti ei lõppe see kasutades Kaja Kallase lemmikväljendit „soga“ mitte kunagi? Mina teenisin pere jaoks raskemal ajal lisa sellises  ettevõttes, kus tuli kõvasti tööd teha ning tõstsin seal raskeid kaste enda ja naiskolleegide eest nendega täiesti võrdse tunnitasu eest, ja lõpuks olin see mina, kes sattus traumaga kiirabihaiglasse, aga mitte nemad. Siis võeti sinna mingi salakvoodiga 6-7 neegrit, kelle käsutuses oli ülemuste riietehoid ja duširuum, kuhu meiesuguseid kohalikke valgeid matse ja masajaid tütreid ei lubatud. Aafriklased istusid enamasti kastide peal, surfasid mobiilidega internetis ja üritasid kaastöötajatest kohalikke naisi sebida. Kuna pooled naised olid venelased ja ukrainlannad, ei saanud tüübid aru, mida nendele naiste poolt vene keeles vastati. „Põgenikud“ tulid minu käest inglise keeles küsima, et Aivan, mida tähendab: „idi na h. obezjana“? Ma vastasin, et ai dont andeständ rašn länguitš! Nad vaatasid ebausuga mulle silma ja läksid korralikule lõunale. Me võtsime aga võikud välja ja sõime, veeretades samal ajal kärusid.

Selle aafriklaste ja tõenäoliselt ka naiste kvoodiga lendas antud õnnetu ettevõte kiiresti korstnasse, see enam ei funktsioneeri. Nii juhtub ka kogu vabariigiga, kui meie juhid ükskord ometi mõistust pähe ei võta. Aafrikas on kogu aeg nälg sellepärast, et nad ei viitsigi tööd teha ning ootavad vilja pommirahe all elavatelt töökatelt ukrainlastelt.

See Eva-Maria Liimets on oma soolise võrdõiguslikkusega ja kõhedusttekitava „konkreetsete eesmärkidega tegevuskava“ loomisega saavutab selle, et varsti peab ise minema juba aastaid kestvalt verbaalselt töölt kurnavale tootmistööle, kui süüa tahab. Saades ministrina kehva töö eest raskeid tuhandeid räägib ta nüüd tõsimeeli mingisugusest võrdõiguslikkusest.

„Kas jäi üle-eelmine Eesti Vabariigi valitsus kaugesse unustusse jäänud erandiks, kui ületas oma soolises tasakaalus olnud koosseisuga rahvusvahelise uudisekünnise. See ilmestab, kui laialt maailmas mõeldakse sellele, kuidas tagada võrdsed võimalused ühiskonnas nii meestele kui ka naistele. Uuringutes on laialdaselt saanud kinnitust, et naiste võrdne osalus toidab tervet ühiskonda. Just ligipääsu puudumist tippjuhtide kohtadele peetakse aga üheks soolist ebavõrdsust illustreerivaks asjaoluks,“ kirjutab Liimets.

Ja kui palju kasu oli meile sellest? Millega Mailis Reps praegu tegeleb? Mil viisil pääses Keit Pentus-Rosimannus Euroopasse? Mida tegi Liina Kersna nende testide miljonitega? Ja mida saavutas Maris Lauri oma ühiskonda lõhestanud vihakõne seadusega? Said küll kõik võrdselt meesministritega rasket pappi.

Aga naine Kersti Kaljulaid, kelle lahkudes jäi mees Alar Karise tulekuks kantselei eelarvesse null eurot?

Mida tegi nende tuhandete eest Liimets ise, kelle eest ajas välisministri asju peaminister Kaja Kallas? Ma ütlen, mida Liimets tegi: tõestas kõigile, et antud konkreetse naise edutamine välisministriks oli viga ja tema sooline kuuluvus oli nulliläheduse professionaalse väärtusega.

Liimets räägib mingisugusest soolisest võrdõiguslikkusest, mis on meie riigis juba ammu tagatud. Asi ei ole soolises kuuluvuses või mittekuuluvuses, sest varsti on meil siin juba kümneid erinevaid soolisi kuuluvusi ja kõik nad nõuavad kvoote koos eri rassidest sissesõitnutega. Ja vähe kes neist mõistab ja soovib tööd teha. Ja siis tulevad kohale Venemaal kojameesteks mittekõlvanud tadžikid ja võtavad meie riigi üle, sest isegi nendel on rohkem mõistust peas, kui meie laiskusest ärapööranud feministidel. Kelle osaks jääks siis aukudega koti peas kandmine ja võimuka keevaverelise mehe teenindamine.

Saage aru, proua Liimets, kes te olete keskerakonnas, kuigi teie õige koht oleks SDE-s või Zuzu sekretärina: meie ebavõrdsuse juured peituvad selles, et meil võetakse meie rahvuslikke väärtusi loovatelt meestelt ja naistelt eksimuste eest vara ja vabadus, samuti kui teie pinna peal ujuvat võsapatriitside klassi lõputu varastamise ja vassimise eest mitte ei karistata, vaid premeeritakse ja edutatakse.

Kui presidendi kantselei juht sai poole(!) aasta töötulemuste eest kolmetonnise preemia, siis lihtne naistöötaja sai samal ajal 10 puhkusepäeva eest 112 eurot raha.

Mahedat huumorit ja rõõmsaid jõuluteateid Kadriorust: maakad saavad ka ilma elektrita hakkama

NAIStöötaja, proua Liimets! Just seal on ebavõrdsus, mitte aga selles, et naised ise ei taha minna teetöölisteks ja mehi jällegi ei võeta ajalehe Lääne Elu armsasse naiskollektiivi.

Lõpetage see sookvootidest sonimine, sest on teada, et paljudes riikides on naisi tunduvalt rohkem, kui mehi, et naised elavad meestest kauem, ja et säilitada sooline tasakaal ja sooline võrdõiguslikkus, tuleks vähendada elanikkonnas naiste osa ja kärpida nende eluiga. Seda te tahate? Mõni Schwab võib sellest meetodist kinni hakata, siis meie peavool ja liberastid toetavad seda ülemaailmset genotsiidi kui uut normaalsust kahe käega ning varsti algab see, millega võrreldes on Hitler ja Putin lihtsalt amatöörid. Ja kas te teate, palju mehi on Ukrainas juba maha lastud? Kas te tahaksite, et nendest pooled oleksid kvoodipõhised naised? Siis minge ise.

Tagandage siis omaenda keskerakonnas Jüri Ratas, Jaanus Karilaid, Mihhail Kõlvart ja teised mehed, asuge ise nende kohale! Teie parteis on ju veel ka selline Eestit ja eestlasi armastav naine, nagu Yana Toom, edutage siis päris tippu! Ta on ju naissoost! Vabadus Mailis Repsile! Elagu Margarita Tšernogorova! Kibe-kibe, korterite omanik Siret Kotka!

Ja 12 apostlit – miks ei rakendatud nende meesšovinistide puhul sookvooti?

Sotsioloog Iris Pettai oli juba aastaid tagasi tõestanud kesikute hõisete saatel, et eesti naised elavad vene meestest kauem ja järelikult venelasi diskrimineeritakse. Miks vene mehed on esindatud valitsuses eesti naistest vähem? Ah?

Te veate selle soolise võrdsuse ja kvoteerimisega meid sellisesse hullarisse, mille uste juurde pannakse meid valvama Sirpunmangoniast tellitud turbanitega sanitare.

Kui burjaadid nendest ette ei jõua.

Ivan Makarov