Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond viib koos oma satelliitidega ellu NLKP poliitikat globalistlikus kuues

-
22.03.2023
Tallinnas ja selle ümbruses majad aina kerkivad, aga kes neis elama hakkab?
© UU

Paljud inimesed imestavad, et kobarkriisist hoolimata ehitatakse Tallinnas ja Harjumaal tohutult ning uusarendusi tuleb aina juurde – aga see ei ole mitte lihtsalt ehitamine, vaid suurem globalistlik plaan, pealinna ümberehitamine multikultuurseks metropoliks.

Enamik eestlastest teab, et Nõokogude Liidu Kommunistliku Partei rahvuspoliitikaga taheti Balti riigid venekeelsete kolonistidega venestada (mis osaliselt õnnestus), kuid vähemad teavad, et generaalplaanide järgi pidi Tallinnast saama miljonilinn. Mõistagi ka  venekeelne Nõukogude sadam Balti meres ääres.

See ei läinud tollal päris korda, kuid vajakajäämised teeb nüüd tasa Reformierakond sotside ja E200 kaasabil. Juba kaks aastat Kaja Kallase valitsemist on Tallinna, Harjumaa ja Ida-Virumaa hullusti ära venestanud, seda nii odavtööjõu vabakslastud sisseveoga endisest NSV Liidust kui ka saja tuhande ukraina põgenikuga, kellele tuleb pidevalt lisa ja kellest paljud enam koju ei lähe.

Tallinnasse ja Harjumaale tahetakse paigutada sadu tuhandeid uusasukaid ja muuhulgas ehitatakse siia ka uus taristu. Nii tõmmatakse maakondadest Tallinnasse ära viimsedki nooremad eestlased, kuid ega pealinn sellest eestlaslikumaks muutu, sest põhirõhk on ikkagi sisserändajatel, ja ega eesti noored suudagi uusasumite ülikalleid kortereid pangaorjuseta osta, mis Brüsseli renoveerimiskäsu valgusel muutub veelgi võimatumaks.

Tallinn on niigi venekeelne ja vene poliitikute valitseda ning Suur-Tallin muutub ilmselt peamiselt venekeelseks. Asutustes võib olla küll inglise keel esiplaanil, kuid linnaruumis saab valdavaks vene keel, sest põhimass uusasukaid tuleb ikkagi endisest Nõukogude Liidust. Kui Saksamaal on juba araabiakeelsed tänavasildid, siis Tallinnas tulevad “mitmekesisuse” sildi all ilmselt tagasi venekeelsed – kuna kohalikel valimistel valitakse volikogudesse venelaste häältega vene poliitikud, siis nende võimuses on ka tänavasilte muuta.

“Lõimumisest” enam rääkida ei maksa, sest nüüd hakatakse hoopis eestlasi sisserändajate sekka integreerima, nagu andis mõni aeg tagasi teada kultuurimarksismiminister Piret Hartman. Tallinna aga ootab ees Brüsseli saatus, kus tänavatel võib näha kogu Rahvaste Paabelit. Reformierakonnale aga ütleb Karl Vaino hauataguse häälega: “Spassiba, tovarištši! Ot imeni KPSS, bolšoje spassiba!”

Uued Uudised